Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΥπεγράφη η νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη Ρόδο
Τουρισμός και απασχόληση

Υπεγράφη η νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη Ρόδο

Η νέα ΤΚΣΣΕ, τριετούς διάρκειας, προβλέπει συνολική αύξηση 13%, ποσοστό εκ του οποίου το 9% θα ισχύσει από 1ης Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα, επεκτείνεται και σε νέες ειδικότητες εργαζομένων.

“Τίποτα δεν έγινε τυχαία σε αυτό τον τόπο, καμία επιτυχία δεν ήρθε συγκυριακά και η πρωτοπορία είναι πια στοιχείο της προσωπικότητας, του χαρακτήρα  ενός τόπου που διδάσκει τη χώρα διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση σχεδίων ανάτασης της οικονομίας και της κοινωνίας”, δηλώνει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, για την υπογραφή της νέας Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η οποία για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα.

Η νέα ΤΚΣΣΕ, τριετούς διάρκειας, προβλέπει συνολική αύξηση 13%, ποσοστό εκ του οποίου το 9% θα ισχύσει από 1ης Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα, επεκτείνεται και σε νέες ειδικότητες εργαζομένων.

Ο περιφερειάρχης τονίζει επίσης ότι η Σύμβαση αποτελεί την επιτομή της κοινωνικής συνοχής, της εργασιακής ειρήνης και συνεργασίας, της συνένωσης δυνάμεων αλλά της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, και της διορατικότητας.

Η δήλωση του περιφερειάρχη έχει ως εξής: “Η υπογραφή της Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, είναι η επιτομή της αντίληψης κοινωνικής συνοχής. Και ειρήνης, και συνεργασίας, και συνένωσης δυνάμεων και υπευθυνότητας και σοβαρότητας και διορατικότητας. Δεν έχω λόγια που να εκφράζουν τα συγχαρητήρια μου στις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Τίποτα δεν έγινε τυχαία σε αυτό τον τόπο, καμία επιτυχία δεν ήρθε συγκυριακά και η πρωτοπορία είναι πια στοιχείο της προσωπικότητας, του χαρακτήρα  ενός τόπου που διδάσκει τη χώρα διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση σχεδίων ανάτασης της οικονομίας και της κοινωνίας. Είμαι περήφανος υπηρέτης ώριμων και υπεύθυνων συλλογικών φορέων και αγώνων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023