Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΥπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου
Θαλάσσιος τουρισμός

Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου

Η μαρίνα Μαλίων παραχωρείται στο Δήμο Χερσονήσου για 43 χρόνια.

Η πρώην υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα τη σύμβαση παραχώρησης στο Δήμο Χερσονήσου της χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Μαλίων, ικανοποιώντας ένα σημαντικό αίτημα των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας για να ολοκληρωθεί και να προχωρήσει το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό τουριστικό έργο.

Η υπογραφή έγινε στο Υπουργείο Τουρισμού από κοινού με τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη παρουσία της γενικής γραμματέως Τουρισμού κας Γεωργίας Καραστάθη, του βουλευτή Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη, της διευθύντριας του Γραφείου υπουργού και αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΟΤ κας Αγγελικής Χονδροματίδου και της αναπλ. προϊσταμένης της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών κας Αλεξάνδρας Παπαλιάκου.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Χερσονήσου ευχαρίστησε την κα Κουντουρά, τους συνεργάτες της και τα στελέχη του Υπουργείου, για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Σημειώνεται ότι η μαρίνα Μαλίων παραχωρείται στο Δήμο Χερσονήσου για 43 χρόνια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024