Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για την αλυσίδα ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality

Υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για την αλυσίδα ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality

Ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά συστήματα πραγματοποίησης και διαχείρισης κρατήσεων (Booking engine) απέκτησε και εφαρμόζειη αλυσίδα μικρών πολυτελών ξενοδοχείων `Υάδες Heritage & Hospitality`. Το σύστημα, το πρώτο του […]

Ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά συστήματα πραγματοποίησης και διαχείρισης κρατήσεων (Booking engine) απέκτησε και εφαρμόζει<...>η αλυσίδα μικρών πολυτελών ξενοδοχείων `Υάδες Heritage & Hospitality`. Το σύστημα, το πρώτο του είδους που λειτουργεί στην Ελλάδα, μεγιστοποιεί θεαματικά την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση κρατήσεων, αλλά και τις δυνατότητες διείσδυσης των μελών της αλυσίδας στις αγορές ενδιαφέροντος για την προσέλκυση της επιθυμητής πελατείας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του συστήματος, που παρέχεται από την εταιρία AHEAD RM Α.Ε., είναι τα εξής:

  • Δυνατότητα ολοκλήρωσης on line κρατήσεων με πραγματική διαθεσιμότητα.

  • Εγγύηση κράτησης με πιστωτική κάρτα (μεταφορά μέσω ασφαλούς καναλιού SSL 128-bit).

  • Αναζήτηση διαθέσιμου ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας διαφορετικά κριτήρια όπως ημερομηνίες, προορισμό, ή παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Παρουσίαση όλων των διαθέσιμων τύπων δωματίων και δυνατότητα επιλογής.

  • Αναλυτική παρουσίαση των πολιτικών και των χρεώσεων του ξενοδοχείου, ανάλογα με την επιλεγμένη χρονική περίοδο.
  • Βήμα προς βήμα καθοδήγηση μέχρι την ολοκλήρωση της κράτησης.

  • Παροχή Voucher για την άφιξη στο ξενοδοχείο.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στους συνεργάτες της αλυσίδας να πραγματοποιούν απευθείας κρατήσεις σε συμφωνηθείσες τιμές απλώς με τη χρήση ενός ειδικού κωδικού πρόσβασης.

Τα συστήματα αυτής της τεχνολογίας χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και casinos παγκοσμίως και μέσω εφαρμογών διαδικτύου, δίνουν τη δυνατότητα στους χειριστές των ξενοδοχείων να ελέγχουν τη διαθεσιμότητά τους και τις κρατήσεις τους σε όλα τα δίκτυα διανομής (GDS, IDS, B2B, B2C), διατηρώντας ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης.

Η εταιρία AHEAD RM που παρέχει το σύστημα, διαθέτει κατ` αποκλειστικότητα στη χώρα μας στα Βαλκάνια και στη Μ. Ανατολή καινοτόμα προϊόντα για ξενοδοχεία και τουριστικούς πράκτορες, μεταξύ των οποίων, real time availability reservation systems (HRC System) και τις υπηρεσίες multi search booking engine και on line
διασύνδεσης της Synxis με τα τέσσερα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής GDS του κόσμου – (Sabre, Worldspan, Galileo και Amadeus) – τα οποία χρησιμοποιούνται από
600.000 τουριστικούς πράκτορες παγκοσμίως – και με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά sites, τα οποία επισκέπτονται πάνω από 20 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες μηνιαίως.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η αλυσίδα ξενοδοχείων Υάδες Heritage & Hospitality (yadeshotels.gr) δημιουργήθηκε το 2003 από την κ. Βαρβάρα Αυδή. Μέχρι στιγμής έχει 17 μέλη, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας – Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Λευκάδα, Ύδρα, Ναύπλιο, Σαντορίνη, Χίος, Μάνη, Ρόδος, Ερμιόνη, Κρήτη), τα οποία επελέγησαν με αυστηρά κριτήρια και τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου στους επισκέπτες τους. Ακόμη, να σημειωθεί ότι η αλυσίδα `Υάδες` είναι μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου ιστορικών και πολυτελών ξενοδοχείων Historic Hotels of Europe και μέσω αυτού συμβεβλημένο μέλος και του δικτύου Historic Hotels of America παρέχοντας στα ελληνικά ξενοδοχεία πρόσβαση σε εξειδικευμένες αγορές παγκοσμίως και μοναδική προβολή μέσα από τις ιστοσελίδες και τα έντυπα των υπολοίπων μελών της ΗΗΕ, καθώς και της ΗΗΑ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024