Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπογραφή πρωτοκόλλου της 2ης Μεικτής Eλληνορωσικής Επιτροπής Τουρισμού
Ενίσχυση της τουριστικής κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας

Υπογραφή πρωτοκόλλου της 2ης Μεικτής Eλληνορωσικής Επιτροπής Τουρισμού

Στη Μόσχα υπεγράφη χθες το πρωτόκολλο της 2ης Μεικτής Eλληνορωσικής Επιτροπής Τουρισμού, με επικεφαλής από ελληνικής πλευράς το γενικό γραμματέα Τουρισμού κ. Γιώργο Πουσσαίο και από ρωσικής πλευράς τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού Αθλητισμού και Νεολαίας της…

Στη Μόσχα υπεγράφη χθες το πρωτόκολλο της 2ης Μεικτής Eλληνορωσικής Επιτροπής Τουρισμού, με επικεφαλής από ελληνικής πλευράς το γενικό γραμματέα<...> Τουρισμού κ. Γιώργο Πουσσαίο και από ρωσικής πλευράς τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού Αθλητισμού και Νεολαίας της Ρωσίας κ. Evgeny Pisarevskiy.

Βασικά σημεία του πρωτοκόλλου είναι:

  • Η ενίσχυση της τουριστικής κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.
  • Η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων και της αμοιβαίας τουριστικής προβολής όπως και της τουριστικής εκπαίδευσης.
  • Η ενθάρρυνση της απευθείας συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών Τουρισμού Ελλάδας και Ρωσίας, καθώς και των ενώσεων των τουριστικών πρακτόρων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Πουσσαίος συναντήθηκε με τον κ. Antoufeef, πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού της πόλης της Μόσχας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε συνεργασία στον τομέα των ειδικών μορφών τουρισμού καθώς και στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο γενικός γραμματέας Τουρισμού συναντήθηκε με φορείς του αποδήμου Ελληνισμού, και παρευρέθη σε εκδήλωση προβολής ελληνικών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας, παρουσία του υπουργού Μεταφορών της Ρωσίας κ. Levitinin.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023