Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥποβλήθηκαν οι προσφορές για το Συνεδριακό Κέντρο στο Ελληνικό

Υποβλήθηκαν οι προσφορές για το Συνεδριακό Κέντρο στο Ελληνικό

Υποβλήθηκαν χθες στην ΕΤΑ οι τρεις δεσμευτικές Τεχνικές και Οικονομικές Προσφορές από τα Επιχειρηματικά Σχήματα που είχαν προεπιλεγεί στο Διαγωνισμό για την δημιουργία του Μητροπολιτικού Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο Ελληνικό…

Υποβλήθηκαν χθες στην ΕΤΑ οι τρεις δεσμευτικές Τεχνικές και Οικονομικές Προσφορές από τα Επιχειρηματικά Σχήματα που είχαν προεπιλεγεί στο Διαγωνισμό για την δημιουργία του Μητροπολιτικού Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο Ελληνικό<...>. Σημειώνεται ότι το ύψος της όλης επένδυσης θα ανέλθει κατ’ ελάχιστο σε 70 εκατ. ευρώ.

Τα Επιχειρηματικά Σχήματα που πλαισιώνονται και από Εξειδικευμένους Συμβούλους είναι:

  • Lamda Development, J&P Αβαξ, Ερμής
  • Τεχνική Ολυμπιακή
  • Βιοτέρ, Εδραση – Ψαλλίδας

Σήμερα στις 11:00 η Επιτροπή του Διαγωνισμού θα αποσφραγίσει τους Φακέλους Τεχνικών Προσφορών, παρουσία όλων των διαγωνιζομένων.

Η Επιτροπή του Διαγωνισμού με την υποστήριξη του Συμβούλου Αποκρατικοποιήσεων (Kantor) θα ολοκληρώσει την διαδικασία αξιολόγησης των Τεχνικών και Οικονομικών Προσφορών εντός του τρέχοντος μήνα.

Η Σύμβαση με το Επιχειρηματικό Σχήμα που θα επιλεγεί τελικά θα υπογραφεί εντός του Μαρτίου 2003.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023