Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐα`Υπουργό – ναυάγιο` χαρακτηρίζει τον Κεφαλογιάννη η Ροδούλα Ζήση

`Υπουργό – ναυάγιο` χαρακτηρίζει τον Κεφαλογιάννη η Ροδούλα Ζήση

“Υπουργό – ναυάγιο“ αποκαλεί σε δηλώσεις της η συντονίστρια του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ροδούλα Ζήση,τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα […]

Υπουργό – ναυάγιο αποκαλεί σε δηλώσεις της η συντονίστρια του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ροδούλα Ζήση,<...>τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα τελευταία καθημερινά πλέον ακτοπλοϊκά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Ζήση, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Κεφαλογιάννη στη `Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία` χαρακτηρίζει, σύμφωνα με άρθρο της `Ναυτεμπορικής`, `απαράδεκτο` το γεγονός ότι “ο υπουργός Ναυτιλίας όχι μόνο δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τουλάχιστον να ζητά συγνώμη από τους πολίτες, αλλά:


  • προσπαθεί να υποβαθμίσει την νοημοσύνη του ελληνικού λαού, ισχυριζόμενος ότι `όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι έγιναν τέλεια`, την στιγμή που η πράξη αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.
  • ανοίγει το δρόμο για την παραμονή στα δρομολόγια των υπερήλικων πλοίων που κυρίως δημιουργούν τα προβλήματα, εγείροντας σοβαρά και εύλογα ερωτηματικά που περιμένουν απάντηση.

  • ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι, το δάνειο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων προορίζεται `για την χρηματοδότηση σημαντικών διεθνών και ελληνικών λιμενικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα`, τώρα ξαφνικά και αυθαίρετα προαναγγέλλει την χρησιμοποίησή του για την επιδότηση ναυπήγησης πλοίων”.
  • “Το ερώτημα, φυσικά, είναι αν ψεύδεται ή αν πανικόβλητος επιχειρεί να αλλάξει τον προορισμό του δανείου”, σημειώνει η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η οποία καταλήγει, ότι “το ζητούμενο, βέβαια, δεν είναι η αξιοπιστία του κ. Κεφαλογιάννη, η οποία έχει βουλιάξει στο βυθό του Αιγαίου. Το ζητούμενο είναι, έστω και τώρα ο υπουργός – ναυάγιο να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες και στην οικονομία των νησιών”.

    Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

    Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

    Ετικέτες
    25/04/2024
    24/04/2024
    23/04/2024
    22/04/2024
    19/04/2024
    18/04/2024