Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΈνωσης Ξενοδόχων Πιερίας: Περισσότερα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για τη διευκόλυνση των τουριστών
Μεταφορές

Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας: Περισσότερα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για τη διευκόλυνση των τουριστών

Επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Τσιτλακίδης Ηρακλής στην Κατερίνη, για την παρακολούθηση των έργων του ΚΤΕΛ που είναι σε εξέλιξη.

Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπεραστικού  ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας, κ. Λεοντιάδη Μόσχο, επισκέφθηκε  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Τσιτλακίδης Ηρακλής συνοδευόμενος από τους Αντιπρόεδρους κ. Ζώβα Γεώργιο και κ. Καραλή Γεώργιο καθώς και τον Ταμία κ. Ούζα Στυλιανό, με στόχο την αύξηση των δρομολογίων των ΚΤΕΛ καθώς  ο ρόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με  την  ασφαλή κυκλοφορία  των τουριστών  του νομού.

Ο Πρόεδρος της ΕΞΕΠ κ. Τσιτλακίδης πρότεινε να σταλεί από κοινού επιστολή στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.  έτσι ώστε να ενημερωθούν για την πρόοδο των έργων στην είσοδο και έξοδο της Κατερίνης,  στο Μακρύγιαλο και στον Βαρικό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων, όπως η έκπτωση 20% στο εισιτήριο των επισκεπτών του νομού από την Αθήνα έως τις 31-12-2022.

Επίσης η επανεκκίνηση της γραμμής που συνέδεε τα παραλιακά μέρη του νομού με τον σταθμό Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, η δημιουργία γραμμής που θα συνδέει το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το ΚΤΕΛ Κατερίνης.

Ακόμη, συζητήθηκε η  δημιουργία QR CODE με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πιερίας με σκοπό να τοποθετηθούν στην είσοδο των ξενοδοχείων, καθώς και η αποτύπωση των συνδυασμένων μεταφορών από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στην Πιερία στα google maps.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ευχαρίστησε τον κ. Τσιτλακίδη και τους εκπροσώπους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στα γραφεία του ΚΤΕΛ Πιερίας και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις στο Δ.Σ.. Ο κ. Λεοντιάδης, ζήτησε τη συνδρομή  της ΕΞΕΠ με στόχο  ο Δήμος Δίου Ολύμπου να επιχορηγήσει την παλαιά γραμμή Λιτόχωρο – Πριόνια.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ε.ΞΕ.Π., κ. Τσιτλακίδης ,  επεσήμανε ότι το Δ.Σ. θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του ΚΤΕΛ Πιερίας, κι ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024