Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕπίσκεψη του Τούρκου Εμπορικού Ακολούθου στο επιμελητήριο Ηρακλείου
Συνέργειες

Επίσκεψη του Τούρκου Εμπορικού Ακολούθου στο επιμελητήριο Ηρακλείου

Ο Τούρκος διπλωμάτης ανέφερε ότι οι υφιστάμενες εμπορικές σχέσεις μπορούν να επεκταθούν και σε άλλους τομείς, καθώς υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Hamid TATCI.

O κ. TATCI συναντήθηκε με τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Φραγκάκη με τον οποίον συζήτησαν τη δυνατότητα ενίσχυσης της συνεργασίας τουρκικών και κρητικών επιχειρήσεων στον αγροτικό τομέα, στον τουρισμό και την υφαντουργία.

Ο Τούρκος διπλωμάτης ανέφερε ότι οι υφιστάμενες εμπορικές σχέσεις μπορούν να επεκταθούν και σε άλλους τομείς, καθώς υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

«Η αναζήτηση νέων αγορών για τα ποιοτικά κρητικά προϊόντα  αποτελεί διαρκή στόχο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και προσπαθούμε με στοχευμένες δράσεις να βοηθάμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας να χτίσουν εποικοδομητικές συνεργασίες» τόνισε ο κ. Φραγκάκης και επισήμανε ότι η μεγάλη αγορά της Τουρκίας αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για τις κρητικές επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εκτός συνόρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024