Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFedHATTA: Απονομή βραβείου στον ΟΤΘ για την τουριστική προώθηση της Θεσσαλονίκης
Τουριστικοί φορείς

FedHATTA: Απονομή βραβείου στον ΟΤΘ για την τουριστική προώθηση της Θεσσαλονίκης

Το βραβείο απονεμήθηκε στην αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του οργανισμού τουρισμού Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου από τον πρόεδρο της FedHATTA, κ. Λύσανδρο Τσιλίδη.

Η ομοσπονδία ελληνικών συνδέσμων γραφείων ταξιδίων & τουρισμού (FedHATTA) βράβευσε τον ΟΤΘ για την συμβολή του στην προώθηση της Θεσσαλονίκης, ως τουριστικός προορισμός στις διεθνείς τουριστικές αγορές.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του οργανισμού τουρισμού Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου από τον πρόεδρο της FedHATTA, κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, παρουσία του προέδρου του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλα Κελαϊδίτη, του διευθύνοντος συμβούλου του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε, κ. Κυριάκου Ποζρικίδη, του προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, κ. Βύρωνα Θεολόγη και της αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ταμία του ΟΤΘ κ. Χρύσας Γρανούζη.

Η κα. Πατουλίδου δήλωσε πως: «είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η αναγνώριση αυτή. Ιδίως όταν προέρχεται από έναν σημαντικό φορέα όπως αυτός της Ομοσπονδίας FedHATTA. Κοινός στόχος η ανάπτυξη του τουρισμού στην χώρα μας. Οι στρατηγική προβολής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης βρίσκει έναν δυνατό και σημαντικό σύμμαχο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Λύσσανδρος Τσιλίδης πρόσθεσε: «Εκτιμούμε ότι οι προσπάθειες του οργανισμού, και της κ.Βούλας Πατουλίδου συγκεκριμένα, ακολουθούν μια ορθή στρατηγική ανάκαμψης του τουρισμού της πόλης, και γι’ αυτό αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφράσουμε μέσα από την τιμητική αυτή διάκριση, ένα «ευχαριστώ» καθώς και την εκτίμησή μας στο έργο τους».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024