Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFedHATTA: Κοινή ανάπτυξη ταξιδιωτικών ροών μεταξύ Γεωργίας και Ελλάδας
Φορείς

FedHATTA: Κοινή ανάπτυξη ταξιδιωτικών ροών μεταξύ Γεωργίας και Ελλάδας

Όπως συζητήθηκε, θα ακολουθήσει σειρά δράσεων τόσο από Ελληνικής όσο και από Γεωργιανής πλευράς, για την προώθηση των προορισμών.

Συζήτηση επί κοινών θεμάτων που αφορούν τις ταξιδιωτικές ροές μεταξύ Γεωργίας και Ελλάδας, έγινε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας FedHATTA, του προέδρου του Συνδέσμου ΗΑΤΤΑ, και του πρόξενου της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. Marjanidjze Ilia, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα ότι η εθνική επιτροπή τουρισμού της χώρας (National Tourism Administration) επιθυμεί την διεύρυνση των τουριστικών σχέσεων με την χώρα μας.

Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της ανάπτυξης τουριστικών δραστηριοτήτων από πλευράς της Ομοσπονδίας, καθώς, όπως δήλωσε ο κος Τσιλίδης «η δυναμική της εξωστρέφειας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μονόδρομος για την τουριστική ανάκαμψη, και την ασφαλή άνοδο του τουρισμού μας. Η αγορά της Γεωργίας είναι μια αυξανόμενη αγοραστική δύναμη για την χώρα μας, και η προώθηση του οργανωμένου εξερχόμενου τουρισμού θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές».

Όπως συζητήθηκε, θα ακολουθήσει σειρά δράσεων τόσο από Ελληνικής όσο και από Γεωργιανής πλευράς, για την προώθηση των προορισμών, και την διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας ώστε να ενημερωθούν περαιτέρω οι τουριστικοί πράκτορες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024