Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςFedHATTA: Συνάντηση με Μ. Τσακαλάκη για το συμβούλιο ECTAA στην Κρήτη
Φορείς

FedHATTA: Συνάντηση με Μ. Τσακαλάκη για το συμβούλιο ECTAA στην Κρήτη

Λ. Τσιλίδης: «Τα τουριστικά γραφεία μπορούν να κάνουν την Κρήτη κορυφαίο χειμερινό προορισμό».

Συνάντηση με τον πρόεδρο της FedHATTA, κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου και ΓΓ της ΠΟΞ, κ. Μανώλης Τσακαλάκης, κατά την διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη μεθόδευση του γενικού συμβουλίου της ECTAA στην Κρήτη, στις 27-30 Σεπτεμβρίου του 2023, στο οποίο πρόκειται να συζητηθούν όλες οι τελευταίες τάσεις στον ευρωπαϊκό τουρισμό και τα ταξίδια, καθώς και επιμέρους σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως η αειφορία

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Στόχος της FedHATTA, είναι η Κρήτη, ως κορυφαίος Ελληνικός προορισμός, να περάσει στο αντικείμενο του έργου των 70.000 γραφείων ταξιδίων της Ευρώπης, τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον κορυφαίο ευρωπαϊκό φορέα των οργανωμένων ταξιδιών, την ECTAA, ώστε να αναδειχθεί ως ιδανική επιλογή διακοπών και για τη χειμερινή σεζόν, αφού διαθέτει πλεονεκτήματα που άπτονται του εναλλακτικού τουρισμού, του πολιτισμού αλλά και της γαστρονομίας.

Άλλωστε, τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος του τουριστικού προϊόντος που προωθούμε στις μεγάλες διεθνείς αγορές ως γραφεία ταξιδιών, δηλαδή ως ο κατεξοχήν κλάδος που διακινεί τον τουρισμό σε παγκόσμια κλίμακα».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023