Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΓρ. Τάσιος: Με το CapTour η ΠΟΞ αποκτά παρουσία στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα
Φορείς

Γρ. Τάσιος: Με το CapTour η ΠΟΞ αποκτά παρουσία στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα

Ο  πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος και οι υπεύθυνοι του προγράμματος ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους σχετικά με τις δράσεις, τους στόχους και τις ευκαιρίες γύρω από το νέο project.

Την πρώτη ανοιχτή Press Conference πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων για την παρουσίαση του project “CapTour: An Initiative on Capitalizing Tourism’s prospects of the region”, χτες, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, στο MonAsty Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο project που δημιουργήθηκε για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στον κλάδο του Τουρισμού, στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας- Βουλγαρίας.

Ο  πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος και οι υπεύθυνοι του προγράμματος ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους σχετικά με τις δράσεις, τους στόχους και τις ευκαιρίες γύρω από το έργο.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα ευκαιριών συνεργασίας “Partnership Opportunity Platform”, καθώς και το ίδιο το website του CapTour. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν πληροφορίες αναφορικά με τις εκπαιδεύσεις που έχουν ξεκινήσει στο πλαίσιο του προγράμματος και τα επιχειρηματικά φόρουμ, όπως το επερχόμενο φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Sandanski της Βουλγαρίας στις 23-24 Μαρτίου.

“Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που αναδεικνύει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αποκτά – μέσω του προγράμματος INTERREG – παρουσία στη Θεσσαλονίκη και κατ΄ επέκταση στη Βόρεια Ελλάδα. Ενισχύει δηλαδή τις διασυνοριακές σχέσεις και τη διάδραση μεταξύ των χωρών των Βαλκανίων κυρίως στον τομέα της μεταφοράς τεχνογνωσίας από τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες στο κομμάτι της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της επισκεψιμότητας στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, στη νέα προγραμματική περίοδο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ούτως ώστε η ΠΟΞ να συμμετάσχει ως εταίρος σε παρόμοια σχήματα (εδώ είμαστε με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και άλλες Ενώσεις της Βουλγαρίας). Η Ομοσπονδία αρχίζει να αποκτά οντότητα στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί”. Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024