Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςHATTA – FedHaTTA: Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με διεθνή τουριστικά γραφεία
Συνέδριο WTAAA

HATTA – FedHaTTA: Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με διεθνή τουριστικά γραφεία

HATTA- FedHATTA

Με τα τουριστικά γραφεία της Λατινικής Αμερικής, Κολομβίας, του Καναδά, και της Ινδίας «έδωσαν τα χέρια» οι ελληνικοί Τουριστικοί Φορείς

Την ικανοποίησή του, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, μετά την υπογραφή μνημονίου για την οργανωμένη αγορά ταξιδιών, την αειφορία και την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς Ελλάδα, κατά τη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Συμμαχίας Ενώσεων Ταξιδιωτικών Γραφείων, WTAAA (World Travel Agents’ Associations Alliance), η οποία διεξήχθη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο ΗΑΤΤΑ και η FedHATTA υπέγραψαν μνημόνια συνεργασίας με τους Συνδέσμους/ Ομοσπονδίες ταξιδιωτικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ των χωρών της Λατινικής Αμερικής (FOLATUR – Foro Latinoamericano de Turismo), της Κολομβίας (ΑΝΑΤΟ – Asociacion Colombiana de Agencias de Viajes y Turismo), του Καναδά (ACTA – Association of Canadian Travel Agencies), και της Ινδίας (TAFI – Travel Agents’ Federation of India),  με τα οποία επιδιώκεται η προσαρμογή του οργανωμένου τουρισμού στις σύγχρονες ταξιδιωτικές τάσεις, ενεργοποιώντας ακόμη περισσότερο τη ζήτηση για οργανωμένα πακέτα από και προς τη χώρα μας σε σχέση με τις αγορές αυτές.

«Η χώρα μας εξελίσσεται σε διεθνή εταίρο στα οργανωμένα ταξίδια, κάτι που τόσο ο Σύνδεσμος ΗΑΤΤΑ όσο και η Ομοσπονδία FedHATTA υλοποιούν με όλο και μεγαλύτερη ένταση τα τελευταία χρόνια. Οι συμφωνίες με διεθνείς ομολόγους μας – συνδέσμους και ομοσπονδίες – συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των τουριστικών ροών μεταξύ των χωρών, διευκολύνοντας το τουριστικό έργο και διασφαλίζοντας τη σταθερή επαφή της Ελλάδας με τον παλμό των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στην τουριστική βιομηχανία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του HATTA.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023