Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαHATTA: Στη Θεσσαλονίκη το SemiAnnual συνέδριο της ECTAA
Συνέδρια

HATTA: Στη Θεσσαλονίκη το SemiAnnual συνέδριο της ECTAA

Στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο ECTAA SemiAnnual όπου θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις του τουρισμού στη ευρωπαϊκή πολιτική.

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το επερχόμενο εξαμηνιαίο συνέδριο της ‘Ενωσης Ευρωπαίων Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators ECTAA SemiAnnual, στις 23 – 25 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Preferred Destination 2022 της ένωσης που σε συνεργασία με τον ΕΟΤ προβάλλει την Ελλάδα (ως προτεινόμενο προορισμό) σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες αυτή την χρονιά.

Στο συνέδριο θα συναντηθούν εκπρόσωποι των Ενώσεων τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων από 29 ευρωπαϊκές χώρες, που αποτελούν μέλη της ECTAA. Συνολικά, ο φορέας-ομπρέλα για τον ευρωπαϊκό οργανωμένο τουρισμό εκπροσωπεί περί τα 70.000 τουριστικά γραφεία.

Οι βάσεις για τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης τέθηκε σε συνάντηση που πραγματοποίησε το προεδρείο της ECTAA στα Χανιά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Οι σύνεδροι θα συζητήσουν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρωπαϊκή πολιτική, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα και τον ελληνικό τουρισμό, και θα αναζητήσουν λύσεις για όλα τα εκκρεμή ζητήματα, εν μέσω της ιδιάζουσας συνθήκης αναφορικά με τον κορωνοϊό και την ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, θα αναφερθούν στις προοπτικές για περαιτέρω αύξηση των ταξιδιωτικών ροών τα επόμενα χρόνια, μέσα από μια σωστά δομημένη ευρωπαϊκή τουριστική πολιτική.

Τα μέλη της Ένωσης θα συνεχίσουν το πρόγραμμά τους με ταξίδι εξοικείωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε αφενός να γνωρίσουν τα Μετέωρα, τον Βόλο και το Πήλιο, και αφετέρου να κάνουν την πρώτη διερευνητική και πιλοτική συζήτηση γύρω από τη διεθνή τάση των Digital Nomads για την οποία θα συζητήσουν εκτενώς.

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας FedHATTA και του Συνδέσμου ΗΑΤΤΑ, διασφαλίζουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η διπλή διοργάνωση του εφετινού εξαμηνιαίου συνεδρίου της ECTAA στη χώρα μας, να φέρει την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις προβολής σε όλη την Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024