Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςHATTA: Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας με τη Ν. Κορέα – Ενισχύεται η διμερής τουριστική ανάπτυξη
Τουριστικοί Φορείς

HATTA: Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας με τη Ν. Κορέα – Ενισχύεται η διμερής τουριστική ανάπτυξη

Στόχος του συμφώνου συνεργασίας είναι η σύμπραξη των συμβαλλόμενων τουριστικών φορέων στην υποστήριξη και στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από και προς Ελλάδα.

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε ο σύνδεσμος ΗΑΤΤΑ με τον σύνδεσμο ταξιδιωτικών γραφείων της Ν. Κορέας, ΚΑΤΑ (Korea Association Travel Agents). Στόχος τους είναι η προώθηση αμφίδρομων τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χωρών.

Μάλιστα η εν λόγω υπογραφή αποτελεί προϊόν προεργασιών και εκτενών συζητήσεων, στο πλαίσιο του μεγάλου συνεδρίου της Παγκόσμιας Συμμαχίας Ενώσεων Ταξιδιωτών Γραφείων, WTAAA, που διεξήχθη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

Με το σύμφωνο συνεργασίας έτεροι αναμένουν τη περαιτέρω σύμπραξη των συμβαλλόμενων τουριστικών φορέων στην υποστήριξη και ενίσχυση της διμερούς τουριστικής ανάπτυξης, σύμφωνα με τις δυνατότητες κάθε φορέα και σε συνάρτηση με το νομικό πλαίσιο των δύο χωρών.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανταλλαγή πληροφόρησης στον τομέα του τουρισμού και σε αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος, την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των αρχών που είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των τουριστικών αγορών και τη διευκόλυνση των επαγγελματικών επαφών με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024