Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΗ Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς της HOTELBEDS – Συνεργασία με τον ΕΟΤ
Φορείς

Η Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς της HOTELBEDS – Συνεργασία με τον ΕΟΤ

«Ήταν τιμή μας να συναντηθούμε με τα στελέχη του ΕΟΤ και να συζητήσουμε για το πως μπορούμε να συνεργαστούμε προκειμένου να ενισχύσουμε περισσότερο την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία» είπε ο CEO της Hotelbeds, Nicolas Huss.

Η Ελλάδα κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών στην πλατφόρμα της Hotelbeds. Ήδη από το α΄ τρίμηνο του 2023, σημειώνεται αυξημένη αναζήτηση για τους ελληνικούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτη, οι κρατήσεις με προορισμό «Ελλάδα» έχουν αυξηθεί κατά 20% συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2022 και 12% συγκριτικά με του 2019.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η ηγεσία της εταιρείας επισκέφτηκε την Αθήνα και συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και στελέχη του Οργανισμού με στόχο να υπογραμμίσει τη δέσμευση της HOTELBEDS στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση εργασίας στον ΕΟΤ, ο CEO της Hotelbeds Nicolas Huss, ο γενικός εμπορικός διευθυντής Carlos Munioz και ο  ανώτερος διευθυντής Προορισμού Florian Blois συζήτησαν με τον κ. Φραγκάκη, τη γενική διευθύντρια κα Σοφία Λαζαρίδου και τη διευθύντρια Τουριστικής Προβολής  κα Ελένη Μητράκη, τη δυνατότητα συνεισφοράς της Hotelbeds στην ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας ιδιαίτερα τη χαμηλή τουριστική περίοδο.

«Ήταν τιμή μας να συναντηθούμε με τα στελέχη του ΕΟΤ και να συζητήσουμε για το πως μπορούμε να συνεργαστούμε προκειμένου να ενισχύσουμε περισσότερο την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία» είπε ο CEO της Hotelbeds,  και πρόσθεσε: «Κοινό μας όραμα είναι η ανάπτυξη στο μέλλον και ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της επιτυχίας μέσω της στενής μας συνεργασίας με τους τοπικούς συνεργάτες μας».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ συμπλήρωσε: «Ο ΕΟΤ επιδιώκει για την προβολή της Ελλάδας διεθνώς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς. Η συνεργασία μας με την Hotelbeds είναι εξαιρετικά σημαντική και στοχεύει στην προβολή της χώρας μας ως προορισμού όλο το χρόνο. Συνεχίζουμε την συστηματική δουλειά για την προβολή του ελληνικού τουρισμού με απτά αποτελέσματα».

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επικεφαλής της Hotelbeds, με την περιφερειακή διευθύντρια Ιταλίας, Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας και Βαλκανικών χωρών, Marta Gonzales και την ομάδα της, πραγματοποίησαν στην Αθήνα εκδήλωση προς τιμή των ξενοδόχων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Grand Hyatt την Τρίτη 14 Μαρτίου και παρευρέθηκαν 100 ξενοδόχοι. Ο κ. Munoz πρόσθεσε: «Είναι θαυμάσιο να συναντηθούμε με τους Έλληνες συνεργάτες μας, να μιλήσουμε μαζί τους και να βρούμε τρόπους ώστε να τους υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τέτοιες ευκαιρίες παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας μας σε επαγγελματικό επίπεδο».

Συναντήσαμε τον Nicolas Huss και τον Carlos Munoz στην Αθήνα οι οποίοι μας μίλησαν για τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία, ενώ παρουσίασαν επίσης και το συνέδριο MarketHub που διοργανώνει η HotelBeds 28-31 Μαρτίου, στο Άμστερνταμ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023