Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΗ Μήλος ταξίδεψε στο Μιλάνο με «όπλο» της την γαστρονομία
Προορισμοί

Η Μήλος ταξίδεψε στο Μιλάνο με «όπλο» της την γαστρονομία

Αρωγοί στην όλη διοργάνωση ήταν επίσης πολλοί επιχειρηματίες και σύλλογοι του νησιού της Μήλου.

Με επιτυχία στέφθηκε η γαστρονομική εκδήλωση της Μήλου που πραγματοποιήθηκε στο Kitchen Milano στο κέντρο της πόλης της Λομβαρδίας από το Μηλιό σεφ Βασίλη Παπικινό με την αρωγή και σύμπραξη της σεφ Γεωργίας Κουτσούκου. Αμέριστη ήταν η συμπαράσταση και βοήθεια της κα Κυριακής Μπουλασίδου διευθύντριας του ΕΟΤ Ιταλίας, η οποία είχε επωμιστεί το έργο της οργάνωσης και πρόσκλησης έγκριτων δημοσιογράφων γαστρονομίας και τουρισμού από τα πιο σημαντικά ιταλικά ηλεκτρονικά ,τηλεοπτικά και έντυπα μέσα.

Αρωγοί στην όλη διοργάνωση ήταν επίσης πολλοί επιχειρηματίες και σύλλογοι του νησιού της Μήλου χωρίς τις χορηγίες των οποίων σε χρηματικά ποσά και πρώτες ύλες η όλη εκδήλωση δεν θα είχε την προβολή και την επιτυχία που σημείωσε .

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου η οποία συμμετείχε ενεργά αφού βοήθησε τους δύο σεφ στην παρασκευή ενός τραχανότου με σύγλινο από την Γεωργία Κουτσούκου καθώς και των παραδοσιακών Μηλέϊκων σκορδολάζανων από τον Βασίλη Παπικινό. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους συμμετείχαν και στην παρασκευή ενός ιδιαίτερου πιάτου “σύλληψη” του Μηλιού σεφ Βασίλη Παπικινου, μια focaccia ελληνικής σαλάτας, ένα πιάτο που έκανε εντύπωση για την απλότητα ,την νοστιμιά και την πρωτοτυπία του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024