Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΟ Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν
Φορείς

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών ξενοδοχείων πραγματοποίησε την μηνιαία ολομέλεια του με επίκαιρα θέματα που αφορούν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, πραγματοποίησε υβριδικά την ολομέλεια του μηνός Απριλίου στο ξενοδοχείο Candia Maris, στο Ηράκλειο.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη, τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην ολομέλεια:

Η κ. Πανκόβα Καρίνα παρουσίασε την εταιρεία Fly & Sail IKE, η οποία παρέχει ημερήσιες εκδρομές με καταμαράν DanEri Yachts και πτήσεις με αερόστατο στο Λασίθι VIVA let’s fly που χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες με πιστοποιημένη ασφάλεια.

Ο κ. Τζιλιβάκης Γιώργος Διοικητής Ελλάδος της επιθεώρησης εργασίας, μίλησε για την αναβάθμιση λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής με πιο στοχευμένους ελέγχους, καθώς επίσης τόνισε ότι το σύστημα ψηφιακής κάρτας έχει σκοπό την διαφάνεια και την εφαρμογή της νομοθεσίας.

Ο κ. Παπαδάκης Αντώνιος υγιεινολόγος – επόπτης δημόσιας υγείας Περιφέρειας Κρήτης ενημέρωσε για τις αναδυόμενες υγειονομικές προκλήσεις με την έναρξη της τουριστικής περιόδου εφιστώντας την προσοχή στα μέτρα πρόληψης των διάφορων νοσημάτων και την γρήγορη παρέμβαση για την αποφυγή διασποράς.

Ο κ. Τζεδάκης Σταύρος αντιπεριφερειάρχης Κρήτης σε θέματα αγροδιατροφής ενημέρωσε για την αγροδιατροφική σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης που είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των ποιοτικών προϊόντων, τα οποία παράγονται εντός της Περιφέρειας της και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ευρύτερου Επιχειρησιακού Σχεδίου «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων».

Το πεδίο δραστηριοποίησης της Σύμπραξης είναι ο πρωτογενής, ο δευτερογενής τομέας, η εστίαση και η σύνδεσή τους με τον τουρισμό.

Ο κ. Στρατάκης Άρης διευθυντής ΠΥΤ Κρήτης, έκανε σύντομη ενημέρωση σχετικά με τους ναυαγοσώστες πισίνας και άλλα επίκαιρα θέματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024