Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠάφος: Η πανδημία “χτύπησε” τα κέντρα αναψυχής
Κύπρος

Πάφος: Η πανδημία “χτύπησε” τα κέντρα αναψυχής

Σειρά επαφών με βουλευτές εγκαινιάζει ο ΣΙΚΑΠ, για τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής της Πάφου.

Σειρά επαφών με τους βουλευτές Πάφου εγκαινιάζει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου, ΣΙΚΑΠ, με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου.

Η πανδημία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, χτύπησε σε μεγάλο βαθμό τα κέντρα αναψυχής με αποτέλεσμα πολλά από αυτά στην Πάφο να βάλουν λουκέτο, αφού δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Μετά τον βουλευτή του ΔΗΚΟ κ. Χρύσανθο Σαββίδη, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Πάφου κ. Βαλεντίνο Φακοντή, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που τέθηκαν ενώπιον του.

Θέματα όπως, χορηγία ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επιχειρήσεις, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, πνευματικά – συγγενικά δικαιώματα, κατάργηση της μονάδας 10%, επιμόρφωση αλλοδαπών που εργάζονται στα κέντρα αναψυχής αλλά και θέματα τοπικού χαρακτήρα, ήταν στην ατζέντα. Ο κ. Φακοντής αναμένεται μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες να αναδείξει τα θέματα του ΣΙΚΑΠ και να οδηγηθούν στη Βουλή, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΙΚΑΠ θα συνεχίσει τις επαφές του και με την ολοκλήρωσή τους θα ανακοινώσει στα μέλη του και γενικά στους ιδιοκτήτες κέντρων Αναψυχής Πάφου, αναλυτικά τα θέματα που τέθηκαν, τα αποτελέσματα αλλά και οι ενέργειες που θα αποφασιστούν.

Τον κ. Φακοντή επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ κ. Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα κ. Πέτρο Κεχριώτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024