Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠού αποσκοπεί η συνέργεια μεταξύ τουριστικού και ιατρικού κλάδου;
Φορείς

Πού αποσκοπεί η συνέργεια μεταξύ τουριστικού και ιατρικού κλάδου;

Ανατρεπτική συνεργασία μεταξύ του κλάδου της φιλοξενίας και του τομέα της υγείας έρχεται να ταράξει τα νερά στον χώρο της διαμονής.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχθηκε η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη την νέα δυναμική συνεργασία  που αναπτύσσεται μεταξύ του κλάδου της φιλοξενίας και του τομέα της υγείας, που έρχεται να θέσει νέους όρους στη διαμονή, μέσω της σύνθεσης νέων μοναδικών βιωματικών εμπειριών για τον ταξιδιώτη, ανάγοντας παράλληλα την φιλοξενία σε ένα προϊόν πολύ υψηλής σχέσης ποιότητας–τιμής.

Στην ειδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 στο Υπουργείο Τουρισμού, παρευρέθηκαν πέραν της υφυπουργού τουρισμού, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου & επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Δρ. Κων/νος Μαρινάκος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών-Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ & υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ΠΔΕ με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Άννα Μαστοράκου, ο εμπορικός διευθυντής & υπεύθυνος  επιχειρηματικής ανάπτυξης της WELMED Αντώνης Γιακουμής και ο επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης συνεργασιών υπηρεσιών υγείας της WELMED Δρ. Γιώργος Ράπτης.

Ένα σύνολο ιατρικών παροχών υψηλού επιπέδου συναντά την ελληνική φιλοξενία επαναπροσδιορίζοντας την ποιότητα του ξενοδοχειακού προϊόντος. Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου πρωτοπόρος και καινοτόμος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών  φιλοξενίας και τουρισμού, σε συνεργασία με παράγοντες από το κλάδο της υγείας και άλλων συμπληρωματικών υπηρεσιών, αναπτύσσει μια νέα δυναμική πρόταση για την αγορά, με απώτερο στόχο την δημιουργία σημαντικού οφέλους για ταξιδιώτες και επιχειρηματίες του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023