Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης ο Μανώλης Τσακαλάκης
Νέος Σύνδεσμος

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης ο Μανώλης Τσακαλάκης

Πρόσφατα δημιουργήθηκε ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης και σήμερα ορίστηκε πρόεδρος ο κ. Μανώλης Τσακαλάκης.

Συγκροτήθηκε σήμερα 27 Απριλίου 2023 σε σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τσακαλάκης Μανώλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χαλκιαδάκης Νίκος
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μανούσος Μανώλης
ΤΑΜΙΑΣ : Μπιρλιράκης Χαράλαμπος
ΜΕΛΗ : Κουμνάς Νίκος, Βαρδάκης Γεώργιος και Κακουράκης Γιάννης.

Σκοπός της ενεργοποίησης του Συνδέσμου είναι η κοινή εκπροσώπηση του Κρητικού κλάδου της Φιλοξενίας. Πρώτος στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η προώθηση και η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Όπως δήλωσε στο TravelDailyNews o πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μανώλης ΤσακαλάκηςΗ εξάρτηση της Κρήτης από τον τουρισμό είναι της τάξεως του 50% και στη κυκλική οικονομία φτάνει το 80%, όμως δεν υπήρχαν ενωμένες δυνάμεις και οι ενώσεις ξενοδόχων ήταν πολλές και σε διάφορες περιοχές. Πιστεύουμε όμως ότι οι δυνάμεις πρέπει να είναι ενωμένες για καλύτερο αποτέλεσμα, δράσεις, και εκπροσώπηση. Το ίδιο έχουν άλλωστε και άλλοι κλάδοι του τουρισμού στο νησί μας και το ίδιο κάνει και Περιφέρεια, και προβάλλει ένα brand name, το όνομα ΚΡΗΤΗ, αυτό γνωρίζουν όλοι οι ξένοι. Θέλουμε όλοι να εκπροσωπηθούν και έτσι ανασυγκροτούμε τον εν υπνώσει Σύνδεσμό Ξενοδόχων Κρήτης και εκλέξαμε νέο ΔΣ. Σύντομα λοιπόν, θα αναμορφώσουμε και το καταστατικό μας για να είναι επίκαιρο και να συνεργαθούμε όλοι μαζί για το καλό του νησιού μας“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024