Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠροβολή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης στην Κύπρο
Press Trips

Προβολή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης στην Κύπρο

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, διοργάνωσε ενα δημοσιογραφικό ταξίδι με στόχο την προβολή ελληνικών προορισμών στην κυπριακή αγορά.

Με στόχο την προβολή λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στην κυπριακή αγορά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, διοργάνωσε από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) για τρεις Κύπριους δημοσιογράφους στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Η επίσκεψη της κυπριακής δημοσιογραφικής αποστολής στην περιοχή, με πύλη εισόδου την Αλεξανδρούπολη, περιλάμβανε τα σημαντικότερα αξιοθέατα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας. Στην Αλεξανδρούπολη, την αποστολή υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθανάσιος Τσώνης, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας και τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει στον Κύπριο επισκέπτη, ενώ με την Υπηρεσία ΕΟΤ Κύπρου συζήτησε τα επόμενα βήματα για την προβολή της περιοχής στην κυπριακή αγορά.

Οι Κύπριοι δημοσιογράφοι εντυπωσιάστηκαν από το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, το οποίο γνώρισαν μέσα από ήπιες δραστηριότητες, όπως πλωτή περιήγηση στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, πεζοπορία και βαρκάδα στον Νέστο, επίσκεψη στο πανέμορφο σπήλαιο Αγγίτη κ.ά., δηλώνοντας επίσης ενθουσιασμένοι με τη φιλόξενη και θερμή συμπεριφορά των κατοίκων, τις τοπικές γεύσεις και τα κρασιά που δοκίμασαν από την οινοπαραγωγική ζώνη της Δράμας.

Την κυπριακή αποστολή συνόδευσε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου, κ. Πέτρος Σαγάνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023