Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠροβολή της Καλύμνου στην Ιταλία με ενέργειες του Δήμου και του ΕΟΤ Μιλάνου
Προορισμοί

Προβολή της Καλύμνου στην Ιταλία με ενέργειες του Δήμου και του ΕΟΤ Μιλάνου

Συμαντική διαφήμηση για το νησί της Καλύμνου προς την Ιταλική τουριστική αγορά, με πρωτοβουλία ΕΟΤ Μιλάνου.

Στην Ιταλική αγορά στοχεύει ο Δήμος Καλυμνίων μέσα από την πρόσφατη συνεργασία  με το Γραφείο ΕΟΤ  Μιλάνου για τη διοργάνωση σημαντικού δημοσιογραφικού ταξιδιού.

Με τη φροντίδα των δύο φορέων, ο έμπειρος φωτογράφος Giorgio Filippini, επισκέφτηκε την Κάλυμνο  το διάστημα 09-15 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να ανακαλύψει τον προορισμό και να παράγει το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό που θα αξιοποιηθεί για τη δημοσίευση εκτενούς πολυσέλιδου αφιερώματος στο Ιταλικό περιοδικό “Bell Europa”, το 2023. To “Bell Europa” συγκαταλέγεται στα παλαιότερα σε κυκλοφορία και πλέον καθιερωμένα ταξιδιωτικά περιοδικά της Ιταλίας.  Το έγκυρο μέσο εστιάζει σε ποιοτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς αναδεικνύοντας τις τοπικές κουλτούρες, τις παραδόσεις, τις δραστηριότητες, τα φυσικά τοπία, τη γαστρονομία και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους σε δεκάδες χιλιάδες Ιταλούς αναγνώστες που επιλέγουν τα ταξίδια στο εξωτερικό για τις διακοπές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024