Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΡέθυμνο: Τιμητική διάκριση για την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πέπη Μπιρλιράκη
Βραβεύσεις

Ρέθυμνο: Τιμητική διάκριση για την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πέπη Μπιρλιράκη

Τα βραβεία απονεμήθηκαν για 8η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Με την τιμητική διάκριση «Greek Hospitality Personality» βραβεύτηκε η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη, στα ετήσια βραβεία Greek Hospitality Awards 2022.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν για 8η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., σε μια λαμπρή τελετή, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας.

Ο δημοσιογράφος κ. Χάρης Ντιγριντάκης που παρουσίασε την τελετή μαζί με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσου, προλογίζοντας την κα Μπιρλιράκη τόνισε ότι η επιτροπή την επέλεξε ως «Προσωπικότητα της Ελληνικής Φιλοξενίας 2022» όχι μόνο για την προσφορά της στον τουρισμό της Κρήτης και του Ρεθύμνου αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. Το βραβείο παρέδωσε ο υφυπουργός Υποδομών, κ. Γεώργιος Καραγιάννης.

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης, ευχαρίστησε τη διοργάνωση για αυτή την τόσο τιμητική διάκριση και τόνισε:

 «Είναι μεγάλη μου τιμή και ανείπωτη χαρά η διάκριση αυτή,  και την αφιερώνω στους πρωταγωνιστές της ζωής μου. Στους Ρεθεμνιώτες, που είναι εξαίρετοι οικοδεσπότες, είτε ως επαγγελματίες είτε ως απλοί πολίτες , και είναι αυτοί που με έθεσαν σ’ αυτή τη θέση ευθύνης και τους εκπροσωπώ. Και στην οικογένειά μου που αποτελείται από 3 γενιές ξενοδόχων, και ιδιαίτερα στον αείμνηστο πατέρα μου, Εμμανουήλ Μπιρλιράκη, που τόλμησε το 1972 να δημιουργήσει το 1ο ξενοδοχείο για οργανωμένο τουρισμό στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου και γαλουχήθηκα στην Ξενοδοχεία.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Ελλάδα έχει γίνει κραταιά ως Τουριστικός Προορισμός, συνεχίζει όμως, δυστυχώς, να έχει έλλειψη ανωτάτων σπουδών στον Τουρισμό.

Ευχή  μου λοιπόν, να δω κάποια μέρα σύντομα, όλα τα πανεπιστήμια μας να δίνουν την Επιστημοσύνη που χρειάζεται το επάγγελμα μας μέσω των Σχολών τους στον Τουρισμό. Στο Ρέθυμνο, στο πανεπιστήμιο Κρήτης είμαστε έτοιμοι να την υποδεχτούμε.

 Όνειρό μου είναι να δω την Ελλάδα την Κρήτη και το Ρέθυμνο να υποδέχονται 12 μήνες το χρόνο πτήσεις με επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, ως ένας μοναδικά  ισορροπημένος, συγκροτημένος, βιώσιμος τουριστικός προορισμός . Όπως του αξίζει. Κι εδώ το Ρέθυμνο δηλώνει έτοιμο»

Απευθυνόμενη δε στον υφυπουργό υποδομών δήλωσε ότι «η Κρήτη, με την ολοκλήρωση των δύο βασικών υποδομών που χρειάζεται, δηλαδή το Αεροδρόμιο Καστελίου και τον ΒΟΑΚ ,θα προσφέρει στο Τουριστικό προϊόν της Ελλάδας απεριόριστη ανταπόδοση».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024