Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτρατηγική συνεργασία ΕΟΤ – Mastercard για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Στρατηγική συνεργασία ΕΟΤ – Mastercard για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

eot
O Country Manager της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κ. Παναγιώτης Πολύδωρος (αριστερά), με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Η υπογραφή του κειμένου συνεργασίας έγινε στο πλαίσιο της World Travel Market London.

Στην υπογραφή κειμένου συνεργασίας προχώρησαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Mastercard, επεκτείνοντας περαιτέρω την επιτυχημένη συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια και ανοίγοντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες, με στόχο την προώθηση και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η υπογραφή του κειμένου συνεργασίας έγινε κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης World Travel Market London από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Country Manager της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κ. Παναγιώτη Πολύδωρο και περιλαμβάνει τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Την υλοποίηση ενεργειών συνδιαφήμισης,
  • την αναβάθμιση της εφαρμογής Visit Greece, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον επισκέπτη,
  • την παροχή δεδομένων ταξιδιωτικών trends, μέσω της πλατφόρμας Tourism Insights, που θα οδηγήσουν στην ακόμα καλύτερη κατανόηση των προτιμήσεων των επισκεπτών,
  • τη διερεύνηση από κοινού της συμμετοχής του ΕΟΤ στο Mastercard Tourism Innovation Hub, μίας πρωτοβουλίας της Mastercard που στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στον τουριστικό τομέα.

Από αριστερά, ο Country Manager της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κ. Παναγιώτης Πολύδωρος, με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη στην WTM.

Σε συνέχεια της υπογραφής του μνημονίου, ο κ. Φραγκάκης δήλωσε: “Ο ΕΟΤ για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί στις συνεργασίες του με τον ιδιωτικό τομέα. Η υπογραφή του κείμενου συνεργασίας επιβεβαιώνει την στρατηγική σχέση του ΕΟΤ με την Mastercard και ανοίγει νέους δρόμους για τον ελληνικό τουρισμό διεθνώς. Η επένδυση στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και τα στατιστικά δεδομένα αποτελούν αποφασιστικής σημασίας παράγοντες για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η συνεργασία μας αυτή αποτελεί εγγύηση για τα αποτελέσματα που θέλουμε να φέρουμε στον ελληνικό τουρισμό στο άμεσο μέλλον”.

Από την πλευρά του ο Πολύδωρος ανέφερε: “Για εμάς στη Mastercard, η στήριξη του ελληνικού τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, με γνώμονα τη σημασία του ως πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Με μεγάλη μας χαρά διευρύνουμε τη στρατηγική συνεργασία μας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Mastercard στην ανάλυση δεδομένων, για να συμβάλουμε στη μετάβαση του ελληνικού τουρισμού στη νέα ψηφιακή εποχή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023