Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΣυνάντηση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Τουριστική Πολιτική

Συνάντηση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Συνάντηση με σκοπό την συνέχιση και επέκταση της συνεργασίας μεταξύ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησε το Δ.Σ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.

Μέλη του Δ.Σ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας στην Κόρινθο. Η συνάντηση ορίστηκε σε συνέχεια αιτήματος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων.

Στη συνάντηση παρουσία των Αντιπεριφερειάρχων  Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα, κ. Χάρη Βυτινιώτη και κα. Αναστάση Γκιολή και υπηρεσιακών παραγόντων, παρόντες εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου ήταν, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καραβούλης και ο Ταμίας κ. Δημήτρης Βλάσσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση και επέκταση της άψογης συνεργασία μεταξύ  του Τουριστικού Οργανισμού και της  Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κοινές δράσεις τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου. για την Υποστήριξη και Λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών τουριστών στον Ισθμό.

Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας μας και μετά την επέκταση του υφιστάμενου  Isthmus Tourist Info Center με  μια σειρά αναπτυξιακών  ενεργειών που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου προς αξιοποίηση και ανάπλαση του μοναδικού σε ομορφιά και ενδιαφέρον στους χιλιάδες επισκέπτες της πύλης της Πελοποννήσου και την απευθείας πρόσληψη των υπαλλήλων του κέντρου από την Περιφέρεια, συμφωνήθηκε  η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων  για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Info Kiosk, το οποίο έχει  τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018 από τον LTO, σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου-Π- Αγ. Θ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος κ. Καραβούλης συνεχάρη εκ μέρους του Δ.Σ LTO, την Περιφέρεια η οποία άδραξε την ευκαιρία και μεταμόρφωσε την αλγεινή εικόνα που επί δεκαετίες παρουσίαζε ο περιβάλλοντας χώρος του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών στον Ισθμό.

Παράλληλα ενημέρωσε για το Ρεκόρ Επισκεψιμότητας στην μετά Covid-19 εποχή που εξακολουθεί να καταγραφεί το Isthmus Tourist Info Kiosk.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023