Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΤαύτιση απόψεων μεταξύ Κυβέρνησης και ΠΑΣΥΞΕ
Κύπρος

Ταύτιση απόψεων μεταξύ Κυβέρνησης και ΠΑΣΥΞΕ

ΠΑΣΥΞΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία με την Κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας κοινές προσπάθειες για την ενίσχυση του τουρισμού, αύξηση προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού και επαναπροκήρυξη σχεδίου κατάρτισης για εργαζομένους σε ξενοδοχεία.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων διαβεβαιώνει ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και άριστη συνεργασία μεταξύ Κυβέρνησης και ΠΑΣΥΞΕ.

Πάγια θέση του Συνδέσμου ανέκαθεν ήταν η συνεργασία με τον εκάστοτε Προέδρο και τα αρμόδια υπουργεία, με κοινό σκοπό ο τουρισμός να συνεχίσει να είναι ισχυρός πυλώνας της οικονομίας. Η έντονη παρουσία της Πολιτείας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ με τον Προέδρο και υπουργούς/εκπροσώπους από 6 υπουργεία αποδεικνύει περίτρανα την αγαστή και αρίστη συνεργασία των δυο μερών.

Ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Κυβέρνηση παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις που επηρεάζουν τον τομέα και αφουγκράζεται τις ανησυχίες προχωρώντας σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες, με σκοπό την εξεύρεση μόνιμων λύσεων προς όφελος της τουριστικής βιομηχανίας και του τουρισμού.

Ο ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει τις εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, που προέβη από το βήμα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, και την απόφαση της Κυβέρνησης για αύξηση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Τουρισμού για το 2025 κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, με απώτερο σκοπό την προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό. Επιπλέον, η Κύπρος θα επωφεληθεί και από το rebranding το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει και στοχεύει στην αποκατάσταση του ονόματος και της καλής φήμης της χώρας διεθνώς και παράλληλα στην ανάδειξή της ως επιχειρηματικό και επενδυτικό κέντρο.

Σημαντική είναι και η εξαγγελία που αφορά στην επαναπροκήρυξη του νέου σχεδίου κατάρτισης με τίτλο, «Πενταετές Σχέδιο Κατάρτισης Εργαζομένων σε Ξενοδοχειακές Μονάδες που βρίσκονται σε μερική ή ολική αναστολή εργασιών», ούτως ώστε να ενθαρρυνθεί η συνέχιση της λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο ΠΑΣΥΞΕ, ως ο κατεξοχήν τουριστικός εταίρος της Πολιτείας, έχει άψογη συνεργασία με την Πολιτεία και τα αρμόδια Υπουργεία. Είμαστε βέβαιοι πως με τη συμβολή όλων, η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου θα συνεχίσει να έχει καθοριστική συνεισφορά στην οικονομία της χώρας μας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προσβλέπουμε στη συνέχιση της στενής αυτής συνεργασίας με την Πολιτεία και διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύνδεσμος βρίσκεται δίπλα της ως ένας διαχρονικός και ισχυρός στρατηγικός συνεργάτης.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024