Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαTο μεγαλύτερο συνέδριο ταξιδιωτικών πρακτόρων της Γαλλίας στην Αθήνα
Συνέδρια

Tο μεγαλύτερο συνέδριο ταξιδιωτικών πρακτόρων της Γαλλίας στην Αθήνα

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, κήρυξε την έναρξη του 12ου συνεδρίου της Selectour που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ο υπουργός Τουρισμού κ.  Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη του 12ου συνεδρίου της Selectour (Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Γαλλίας) το οποίο φέτος φιλοξενείται στην Αθήνα. Το συνέδριο έχει καθοριστική σημασία για την προβολή της πρωτεύουσας και όλης της χώρας, καθώς συμμετέχουν σε αυτό 550 μεγάλοι tour operators, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες του κλάδου κ.λπ., ενώ πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος διεξαγωγής του- μόλις ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα- στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για χειμερινό τουρισμό και city break.

Ο κ. Κικίλιας, αναφερόμενος στην Αθήνα, έκανε λόγο για πόλη-κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, μια από τις πιο γοητευτικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, επισημαίνοντας στους συνέδρους ότι αν την περπατήσουν θα διαπιστώσουν ότι αποτελεί τον επόμενο απόλυτο προορισμό city break για όλο τον χρόνο και κυρίως off season.

“Είναι μεγάλη μας τιμή η διεξαγωγή του 12ου Συνεδρίου Selectour στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, σε μια νέα εποχή για τον τουρισμό. Οι δεσμοί της Ελλάδας με τη Γαλλία είναι ιστορικοί, ισχυροί και πολυεπίπεδοι. Απευθύνομαι σε εσάς, τα διευθυντικά στελέχη του ιστορικότερου και μεγαλύτερου δικτύου πρακτορείων στη Γαλλία, που εδώ και δεκαετίες θέτει τις βάσεις του εξερχόμενου τουρισμού της Γαλλίας, εξελίσσεται διαρκώς και έχει πάντοτε ως προτεραιότητα την ποιότητα του προϊόντος αλλά και την εμπειρία του ίδιου του επισκέπτη.

Η Αθήνα είναι μία από τις γοητευτικότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αυτήν την πόλη για να την γνωρίσεις και να την αγαπήσεις, πρέπει να την περπατήσεις. Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της είναι αρκετή για να το νιώσετε. Μια πόλη κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού που συνεχίζει όμως και παράγει σύγχρονο πολιτισμό. Ένα ανοιχτό βιβλίο που το ‘διαβάζουν’ καθημερινά 5.000.000 κάτοικοί της και εκατομμύρια ακόμα ‘αναγνώστες’-επισκέπτες που γοητεύονται από τις ‘σελίδες της’. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε τη χαρά να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές αυτής της απόλυτης παραθαλάσσιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που δεν κοιμάται ποτέ και ανακαλύπτει ξανά συνεχώς τον εαυτό της.

Οι Γάλλοι μάς τίμησαν και μας τιμούν με την επιλογή τους ως προορισμό των θερινών, και όχι μόνο, διακοπών τους καθώς οι αφίξεις ξεπέρασαν τα επίπεδα του 2019.  Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα οικοδομήσουμε τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα τα χρόνια που έρχονται” ανέφερε χαρακτηριστικά  στην ομιλία του ο υπουργός Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024