Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςTourism Workshop: Η Ελλάδα παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των πολωνών τουριστών
Η επαγγελματική εκδήλωση B2B Greek-Polish

Tourism Workshop: Η Ελλάδα παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των πολωνών τουριστών

B2B Greek-Polish Tourism Workshop

Κατά τη διάρκεια του workshop στην Βαρσοβία, δόθηκε ιδιαίτερη μνεία στην ελληνική γαστρονομία.

Η αφιερωμένη στον ελληνικό τουρισμό επαγγελματική εκδήλωση B2B Greek-Polish Tourism Workshop πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας με τη συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας.

Το βασικό keynote της εκδήλωσης ήταν πως η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη θέση της προτίμησης για τους Πολωνούς, οι οποίοι αγαπούν ιδιαίτερα τον ελληνικό λαό, την ελληνική ιστορία και την ελληνική κουζίνα.

Το «παρών» έδωσαν περίπου 40 εκπρόσωποι από τις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κρήτης και Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Ρεθύμνου, τους τουριστικούς οργανισμούς Θεσσαλονίκης, Λουτρακίου και Ρόδου, καθώς και τουριστικές επιχειρήσεις.

Από πολωνικής πλευράς παραβρέθηκαν 70 στελέχη των κορυφαίων τουριστικών ομίλων (TUI, Nekera, Ecco Hlidays) και των σημαντικότερων τουριστικών πλατφορμών πωλήσεων της χώρας

Κατά τη διάρκεια του workshop, που χαιρέτισε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Πολωνία Μιχαήλ-Ευστράτιος Δαρατζίκης, έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις των προορισμών από τους εκπροσώπους των Περιφερειών, ενώ διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό του ΕΟΤ και προβλήθηκαν προωθητικά βίντεο των περιοχών αυτών και τα σποτ του ΕΟΤ «Greece – You Will Want To Stay Forever», «Greekend» και «Greece has a winter».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελληνικό μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023