Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΤουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Στόχοι και ιδέες για την προώθηση του Δήμου
Τουριστικοί Φορείς

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Στόχοι και ιδέες για την προώθηση του Δήμου

Με πλούσια θεματολογία και ιδέες, ολοκληρώθηκε το συμβούλιο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου την περασμένη Τρίτη, με στόχο την τουριστική προβολή του δήμου.

  1. Ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη, το διοικητικό συμβούλιο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, στα γραφεία του Οργανισμού, με τη συμμετοχή 14 μελών, τακτικών και αναπληρωματικών μελών.

Η συνεδρίαση είχε διάρκεια 2 ώρες με πλούσιο θεματολόγιο που περιλάμβανε συνολικά 11 θέματα ημερησίας διάταξης.

Η συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και παραγωγική με λήψη αποφάσεων σε σημαντικά θέματα, όπως οι στόχοι και οι δράσεις του Οργανισμού καθώς και οι τρόποι τουριστικής προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, τις νέες τουριστικές επενδύσεις που έχουν δημιουργηθεί και την εικόνα του προορισμού για το 2023.

Τα  μέλη του Δ.Σ ενημερώθηκαν για τα διοικητικά πεπραγμένα καθώς και για τις δράσεις προβολής του τμήματος Marketing, όσον αφορά την τουριστική περίοδο του 2022.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος κάθε φορέα πραγματοποίησε απολογισμό των θετικών  αποτελεσμάτων της σεζόν που βαίνει προς ολοκλήρωση.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Οργανισμός για την επικείμενη τουριστική χρονιά, καθώς το 2023 προβλέπεται κομβικής σημασίας έτος για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας και κατά συνέπεια και για το Δήμο μας.

Η προετοιμασία της επικείμενης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Lto ήταν το 1ο θέμα της ημερήσιας Διάταξης και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί 30 Νοεμβρίου και ώρα 17:00. Θα αποσταλθεί πρόσκληση σε όλα τα μέλη του Οργανισμού με αναλυτικά  όλες τις λεπτομέρειες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024