Τελευταία νέα
Αρχική7η ΙΤΒ Asia: Αύξηση διεθνούς συμμετοχής με εκπροσώπηση 110 χωρών
Εκθέσεις

7η ΙΤΒ Asia: Αύξηση διεθνούς συμμετοχής με εκπροσώπηση 110 χωρών

Η ITB Asia αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η προηγούμενη διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση στην ποικιλία των κλάδων που παρουσιάστηκαν από τις επιχειρήσεις-εκθέτες. Τη χρονιά αυτή η διεθνής συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τις ΗΠΑ να αυξάνουν τα τετραγωνικά τους μέτρα κατά 90%, ενώ ταυτόχρονα οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις σημείωσαν αύξηση του εκθεσιακού τους χώρου κατά 20%. Δυναμική ήταν και η συμμετοχή των ασιατικών χωρών, καθώς οι Φιλιππίνες παρουσιάστηκαν με 75% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια και η Ιαπωνία έλαβε μέρος με 140% μεγαλύτερο περίπτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Έλληνες εκθέτες στην ITB Asia 2013 ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η Tour Greece SA.

Η έκτη έκδοση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “έκλεισε” στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Suntec της Σιγκαπούρης προσελκύοντας σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 9.100 επισκέπτες από πάνω από 110 χώρες (αύξηση 7%), μεταξύ αυτών εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία κ.α.

Η ITB Asia αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ITB Asia έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους εκθέτες που θέλουν να προβληθούν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και έχει μεγάλη ζήτηση από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

Κάποιο από τους τομείς, που παρουσιάζονται στην ITB Asia είναι:

  • επαγγελματικά ταξίδια
  • ταξίδια αναψυχής
  • παγκόσμια τουριστική βιομηχανία
  • εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops

Την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της παγκόσμια καταξιωμένης τουριστικής έκθεσης ITB Berlin. Για την προσεχή διοργάνωση ο Εκθεσιακός Οργανισμός, θέλοντας να ενισχύσει το στρατηγικό networking, τις επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Singapore Tourism Board (STB), ο οποίος είναι αρμόδιος για την προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας της Σιγκαπούρης και τελεί υπό το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας.

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024