Τελευταία νέα
ΑρχικήΑκόμη εκτός αιθέρων η SkyGreece – Εκατοντάδες οι 'καθηλωμένοι' επιβάτες
Αεροπορικές εταιρείες

Ακόμη εκτός αιθέρων η SkyGreece – Εκατοντάδες οι 'καθηλωμένοι' επιβάτες

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δηλώσει τίποτα περισσότερο εκτός του το ότι οι πτήσεις καθυστέρησαν λόγω 'επιχειρησιακών λόγων'. Οι εξοργισμένοι επιβάτες εκδηλώνουν τώρα την οργή και την απογοήτευσή τους μέσω μιας ομάδας στο facebook που ονομάζεται 'SkyGreece troubles'.

Αναρίθμητες καθυστερήσεις από τη νεοσυσταθείσα αεροπορική εταιρεία SkyGreece προκάλεσε τη μήνιν σε εκατοντάδες παρατημένους στα αεροδρόμια επιβάτες, οι περισσότεροι των οποίων διοχέτευσαν την οργή τους μέσω των Social Media.

Οι επιβάτες εξοργίστηκαν, καθώς η αεροπορική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από μια ομάδα Καναδών ελληνικής καταγωγής, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνόρθοδοξου ιερέα πατέρα Νικόλαου Αλεξανδρή, απέτυχε να τους κατευνάσει. Μερικές από τις καθυστερήσεις έφτασαν έως και τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με τους πελάτες της εταιρείας. Η “επίθεση” μέσω των Social Media ανάγκασε την SkyGreece να “κατεβάσει” τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter.

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δηλώσει τίποτα περισσότερο εκτός του το ότι οι πτήσεις καθυστέρησαν λόγω “επιχειρησιακών λόγων”. Οι εξοργισμένοι επιβάτες εκδηλώνουν τώρα την οργή και την απογοήτευσή τους μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται “SkyGreece troubles“.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στο Facebook, ο πατήρ Nicholas θεωρείται ότι απάντησε σε κάποιον από τους καθηλωμένους επιβάτες στο Skype και εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση. Οι εξοργισμένοι επιβάτες πιστεύουν ότι η αεροπορική εταιρεία δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της και αποφεύγει επιτακτικά μέτρα για τον τερματισμό της ταλαιπωρίας των πελατών της.

Υπάρχουν φήμες σχετικά με πτώχευση που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει σχετικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024