Τελευταία νέα
ΑρχικήΑλλαγές στη διοικητική δομή της Lufthansa

Αλλαγές στη διοικητική δομή της Lufthansa

Αλλαγές έγιναν πρόσφατα στη διοικητική δομή της Lufthansa η οποία απέκτησε πρόεδρο, και τα μέλη του προεδρείου που είναι υπεύθυνο για τα αεροπορικά θέματα έγιναν από πέντε, έξη. Ταυτόχρονα εγκαινιάστηκε […]

Αλλαγές έγιναν πρόσφατα στη διοικητική δομή της Lufthansa η οποία απέκτησε πρόεδρο, και τα μέλη του προεδρείου που είναι υπεύθυνο για τα αεροπορικά θέματα έγιναν από πέντε, έξη.
Ταυτόχρονα εγκαινιάστηκε το νέο τμήμα της Deutsche Lufthansa A.G. του οποίου ο διευθυντής θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος στην Lufthansa German Airlines που θα ασχολείται με τα τουριστικά θέματα, και θα αναφέρεται κατ’ ευθείαν στο Executive Board της Lufthansa Group.
Ο Dr. Karl – Friedrich Rausch που ήταν μέχρι πρόσφατα πρόεδρος και Chief Operating Officer θα αναλάβει από εδώ και πέρα τον τομέα product & services σαν chairman του επιτελείου της Lufthansa, δηλαδή θα είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία της εταιρίας. Θα είναι επίσης υπεύθυνος σε ότι αφορά στη συμμαχία Star Alliance έχοντας ως στόχο την περαιτέρω αξιοποίηση της. Ο Dr. Karl – Friedrich Rausch θα πρέπει να εξασφαλίσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της Lufthansa ενώ παράλληλα θα ηγείται ενός νέου προγράμματος του Operational Excellence που θα έχει ως στόχο το συντονισμό και την καλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών της εταιρίας.
Ο κ. Stefan Pichler θα αναλάβει τη διοίκηση του νέου τμήματος Tourism Business ενώ παράλληλα θα διατηρήσει την θέση του αντιπροέδρου της Lufthansa German Airlines. Η οικονομική συνεργασία της Lufthansa Group και την C&N Touristic AG καθιστά αναγκαία τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Lufthansa στον κλάδο. Ο κ. Pichler, που είναι διοικητικό στέλεχος στην εταιρία C&N Touristic AG, θα είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και θα αναφέρεται για τις εξελίξεις στον κ. Jurgen Weber, chairman και chief executive της Deutsche Lufthansa AG.
Νέο μέλος του προεδρείου της Lufthansa είναι ο κ. Thomas Sattelberger που ήταν αντιπρόεδρος executive personnel και human resource development του Ομίλου της Lufthansa. Ο κ. Thomas Sattelberger ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου product & service στην Lufthansa German Airlines. Αναλυτικότερα θα είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των επιβατών, τις υπηρεσίες εδάφους, των προγραμμάτων για το αεροδρόμιο, για το ιπτάμενο προσωπικό και το production management.
Ο κ. Ralf Teckentrup θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου marketing και management. Αναλυτικότερα, θα συντονίζει το management των υπηρεσιών για τους επιβάτες και τα προγράμματα των επιβατών, όπως είναι το miles & more frequent flyer program.
Τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου είναι ο Dr. Wolfgang Sacher, executive vice president human resource, και ο κ. Carl Sigel, executive vice president operations.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024