Τελευταία νέα
ΑρχικήΑλλάζει πρόσοψη το Χανδρής Αθηνών

Αλλάζει πρόσοψη το Χανδρής Αθηνών

Μετά από την ολοκλήρωση της πλήρους ανακαίνισης όλων των εσωτερικών χώρων και των δωματίων του το ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών προχωράει και στην ανακαίνιση της εξωτερικής του εμφάνισης. Αυτές τις ημέρες […]

Μετά από την ολοκλήρωση της πλήρους ανακαίνιση<.>ς όλων των εσωτερικών χώρων και των δωματίων του το ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών προχωράει και στην ανακαίνιση της εξωτερικής του εμφάνισης.
Αυτές τις ημέρες έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει η ανακαίνιση της εξωτερικής εμφάνισης του ξενοδοχείου η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Η ανακαίνιση θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση των εξωτερικών υαλοστασίων με άλλα πιο ανοικτού χρώματος, καθώς και την αντικατάσταση του εξωτερικού πλαισίου τους. Όλες οι σκουρόχρωμες επιφάνειες θα καλυφθούν με φύλλα αλουμινίου, ενώ οι μεγάλες γωνιακές μετώπες θα καλυφθούν με μάρμαρο.
Τέλος, έχει επανασχεδιασθεί ο φωτισμός του ξενοδοχείου κατόπιν σχετικής μελέτης, σύμφωνα με τις νέες τεχνικές φωτισμού εξωτερικών όψεων κτιρίων αναβαθμίζοντας την παρουσία του ξενοδοχείου στον περιβάλλοντα χώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024