Τελευταία νέα
ΑρχικήΑνακαινίστηκε το Westin South Coast Plaza

Ανακαινίστηκε το Westin South Coast Plaza

Το ξενοδοχείο Westin Coast Plaza που ανήκει στην αλυσίδα Westin, των ξενοδοχείων Starwood Hotels & Resorts, πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της ανακαίνισης του ύψους 6 εκατ. δολαρίων. Η πρώτη […]

Το ξενοδοχείο Westin Coast Plaza που ανήκει στην αλυσίδα Westin, των ξενοδοχείων Starwood Hotels & Resorts, πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της ανακαίνισης του ύψους 6 εκατ. δολαρίων.
Η πρώτη φάση αφορούσε στην ανακαίνιση του lobby, και των όλων των κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών.
Η δεύτερη φάση ανακαίνισης του ξενοδοχείου Westin South Coast Plaza πρόκειται να ξεκινήσει στο τέλος της χρονιάς. Ο προϋπολογισμός για την δεύτερη φάση είναι 4,7 εκατ. δολαρίων και συμπεριλαμβάνει την αλλαγή όλου του ιματισμού, και της διακόσμησης των 390 δωματίων και των 17 σουιτών. Ακόμα, πρόκειται να ανακαινιστούν όλα τα μπάνια των δωματίων με την τοποθέτηση γρανιτών και καινούργιων καθρεπτών.
Το ξενοδοχείο Westin South Coast Plaza βρίσκεται σε κεντρική θέση στην περιοχή Theater District, στην Καλιφόρνια και είναι συνδεδεμένο με το εμπορικό κέντρο South Coast Plaza Retail Center.
Για τους πελάτες-επαγγελματίες υπάρχουν 20 ξεχωριστά δωμάτια τα οποία διαθέτουν laser printer, fax, φωτοαντιγραφικό, ηλεκτρονικό υπολογιστή IBM και άλλες χρήσιμες διευκολύνσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024