Τελευταία νέα
ΑρχικήΑνανεωμένο συνεχίζει το ξενοδοχείο Hotel Poseidon Resort

Ανανεωμένο συνεχίζει το ξενοδοχείο Hotel Poseidon Resort

Με την αλλαγή του ονόματος του από Hotel Poseidon Club σε Hotel Poseidon Resort, και με 50 καινούργια πολυτελή δωμάτια, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη λειτουργία του και κατά […]

Με την αλλαγή του ονόματος του από Hotel Poseidon Club σε Hotel Poseidon Resort, και με 50 καινούργια πολυτελή δωμάτια, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη λειτουργία του και κατά τους χειμερινούς μήνες το ξενοδοχείο Hotel Poseidon Resort στο Λουτράκι.

Ο κ. Παναγιώτης Δουβίτσας, διευθυντής πωλήσεων και marketing του ξενοδοχείου, μας ανέφερε ότι η αλλαγή ονόματος έγινε λόγω της γενικής αλλαγής της εικόνας του ξενοδοχείου. "Το ξενοδοχείο είναι πέντε αστέρων πλέον, προσφέρει υπηρεσίες πολυτελείας στους πελάτες του και γενικά όλα τα standards του έχουν ανέβει. Θεωρούμε ότι οι υπηρεσίες του πλησιάζουν περισσότερο στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Resotrs Hotels ανά τον κόσμο, και όχι τα clubs."

Επίσης, πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κατασκευής 42 πολυτελών δωματίων, υψηλών προδιαγραφών, και της πρώτης εσωτερικής πλήρως κλιματιζόμενης και θερμαινόμενης πισίνας του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια διαθέτουν Jacuzzi, ξύλινα πατώματα, και σιδερένια κρεβάτια. Η δαπάνη για το παραπάνω πρόγραμμα ήταν περίπου 500 εκατ. δρχ.

Τα καινούργια έργα μαζί με μικρότερες επεμβάσεις σε διάφορα λειτουργικά τμήματα του ξενοδοχείου, αποτελούν συνέχεια ενός επενδυτικού προγράμματος αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς την ελληνική και ξένη αγορά.

Το ξενοδοχείο Hotel Poseidon Resort συνεχίζει για τρίτη χρονιά να λειτουργεί με επιτυχία και κατά την χειμερινή περίοδο προσφέροντας ειδικά προγράμματα για τον εορτασμό της χιλιετηρίδας και ειδικές τιμές. Η χειμερινή πελατεία του ξενοδοχείου προέρχεται κυρίως από την ελληνική αγορά και συγκεκριμένα από την ελληνική συνεδριακή αγορά. Φέτος όμως υπάρχουν συστηματικές επαφές για γκρουπ με την αγγλική, την γαλλική, και την ολλανδική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024