Τελευταία νέα
ΑρχικήΑναβλήθηκε η ημερίδα για τον Σεξο-τουρισμό στην Αθήνα

Αναβλήθηκε η ημερίδα για τον Σεξο-τουρισμό στην Αθήνα

Στην αναβολή της ημερίδας με θέμα “Σεξο-τουρισμός: Νομικές και Κοινωνικές Παράμετροι” που είχε προγραμματισθεί για τις 4 Οκτωβρίου 1999 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οδηγήθηκε ο Σύνδεσμος Ελληνίδων […]

Στην αναβολή της ημερίδας με θέμα "Σεξο-τουρισμός: Νομικές και Κοινωνικές Παράμετροι" που είχε προγραμματισθεί για τις 4 Οκτωβρίου 1999 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οδηγήθηκε ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την συντονίστρια της ημερίδας και Α’ αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, κα. Σόνια Δροσοπούλου, ο Σύνδεσμος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση ως αναγνώριση των αιφνίδιων δύσκολων συνθηκών που προέκυψαν μετά από την σεισμική δραστηριότητα στην πρωτεύουσα.

Ο Σύνδεσμος θα ανακοινώσει εκ νέου την ημερομηνία διοργάνωσης της ημερίδας όπου την σοβαρότητα του θέματος είχαν καλεστεί να αναπτύξουν οι: Δρα Περικλής Λύτρας, Χρήστος Παπουτσής, Βύρων Πολύδωρας, Γιώργος Κρεμλής, Ντίνος Φραντζεσκάκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024