Τελευταία νέα
ΑρχικήΆνοδος στον αριθμό των συνεδρίων στην Ευρώπη

Άνοδος στον αριθμό των συνεδρίων στην Ευρώπη

Η ενδέκατη ετήσια έκδοση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Συνεδριακών Πόλων, European Federation of Conference Towns, με τίτλο “Report on Europe” αναφέρει ότι υπήρξε την προηγούμενη χρονιά μια σημαντική άνοδος στον […]

Η ενδέκατη ετήσια έκδοση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Συνεδριακών Πόλων, European Federation of Conference Towns, με τίτλο "Report on Europe" αναφέρει ότι υπήρξε την προηγούμενη χρονιά μια σημαντική άνοδος στον αριθμό τόσο των εταιρικών συνεδρίων, όσο και των συνεδρίων των οργανισμών που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη.
Οι μελλοντικές προβλέψεις φαίνεται να είναι αισιόδοξες για τις 82 συνεδριακές πόλεις των 30 Ευρωπαϊκών χωρών.
Ο ανταγωνισμός παραμένει οξύς, με περισσότερα άτομα και εταιρίες να διοργανώνουν συνέδρια, επαγγελματικές εκθέσεις, ταξίδια κινήτρων, και ακόμα περισσότερους προορισμούς να διεκδικούν τα συνέδρια. Σε αντίθεση, οι προϋπολογισμοί για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων είναι μειωμένοι και οι απαιτήσεις για καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες αυξημένες.
Τα διεθνή συνεδριακά κέντρα συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε αριθμό και μέγεθος. Κτίζονται καινούργια, και τα παλαιά ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται, προσφέροντας υψηλή τεχνολογία και διευκολύνσεις που πριν λίγα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να βρεθούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024