Τελευταία νέα
ΑρχικήΑπό την Ιταλία οι πωλήσεις της TWA και για Ελλάδα

Από την Ιταλία οι πωλήσεις της TWA και για Ελλάδα

από αριστερά: Στέφανος Μιχαϊλίδης-Sales Representative, Ντίνος Μήτσιου-President Amphitrion Air Services, GSA for TWA in Greece, Domenico di Roberto-Sales & Marketing Mgr Italy & Greece, Φωτεινή Γεωργακοπούλου-Sales Mgr for Amphitrion Air […]

από αριστερά: Στέφανος Μιχαϊλίδης-Sales Representative, Ντίνος Μήτσιου-President Amphitrion Air Services, GSA for TWA in Greece, Domenico di Roberto-Sales & Marketing Mgr Italy & Greece, Φωτεινή Γεωργακοπούλου-Sales Mgr for Amphitrion Air Services
Μετά την αποχώρηση του κ. Νίκου Αλιφραγκή από την θέση του διευθυντή πωλήσεων Ελλάδας της TWA, ο γενικός διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, κ. Jean Duband, προσέλαβε στην παραπάνω θέση τον κ. Domenico Di Roberto, ο οποίος είναι διευθυντής πωλήσεων της TWA στην Ιταλία. Ο κ. Domenico Di Roberto θα είναι από τώρα και στο εξής διευθυντής Ιταλίας και Ελλάδας.
Σύμφωνα με το κ. Jean Duband αυτή η κίνηση είναι μέρος του σχεδίου της TWA για επαναδιοργάνωση. Παρόλα αυτά, το γραφείο της TWA στην Ελλάδα θα παραμείνει στο κτίριο του γενικού αντιπροσώπου πωλήσεων για την Ελλάδα, Amphitrion Air Services, και ο κ. Di Roberto θα συνεχίσει να βρίσκεται στην έδρα του στο Μιλάνο.
Ο κ. Di Roberto, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τον κ. Ντίνο Μήτσιου, πρόεδρο της Amphitrion Air Services, και την κ. Φωτεινή Γεωργακοπούλου διευθύντρια της Amphitrion Air Services, ανέφερε ότι ενώ σκοπεύει να αναπτύξει στενές σχέσεις με την ελληνική αγορά, έχει ήδη προοσλάβει τον κ. Στέφανο Μιχαηλίδη στη θέση του αντιπροσώπου πωλήσεων για την Ελλάδα. Ο κ. Μιχαήλίδης ήταν μέλος της ομάδας πωλήσεων της TWA στην Ιταλία.
Η διοίκηση, το λογιστήριο, και η νομική αντιπροσώπευση της TWA θα γίνεται από την κ. Ειρήνη Αραγιάννη, ενώ τα τηλέφωνα, τα fax και φυσικά και η διεύθυνση θα παραμείνουν τα ίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024