Τελευταία νέα
ΑρχικήΑπό το Qualiflyer Group στην Star Alliance η Austrian Airlines

Από το Qualiflyer Group στην Star Alliance η Austrian Airlines

Η αεροπορική εταιρία Austrian Airlines και οι συνεταιρικές εταιρίες της Lauda Air και Tyrolean Airways σύντομα θα γίνουν μέλη της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance. Η απόφαση πάρθηκε στην συνάντηση του […]

Η αεροπορική εταιρία Austrian Airlines και οι συνεταιρικές εταιρίες της Lauda Air και Tyrolean Airways σύντομα θα γίνουν μέλη της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance.

Η απόφαση πάρθηκε στην συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Austrian Airlines στις 21 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με αυτή από το καλοκαίρι του 2000 η πολιτική για τις συμμαχίες της Austrian Airlines θα αλλάξει.

Έτσι από το 2000 η Austrian Airlines θα βρίσκεται στην συμμαχία Star Alliance μαζί με την Mexicana και όπως είναι φυσικό θα αποχωρήσει από το Qualiflyer Group. Επίσης, από τον Οκτώβριο του 1999 θα συμμετέχει στην Star Alliance και η γιαπωνέζικη εταιρία All Nipon. Μετά από την ένταξη της Austrian Airlines, της Mexicana Airlines και της All Nipon, η συμμαχία Star Alliance θα έχει έντεκα μέλη (Air Canada, Air New Zealand, Ansett Australia, Lufthansa, SAS Scandinavian Airlines System, Thai Airways International, United Airlines και VARIG Brazilian Airlines), 2000 αεροπλάνα, και θα εξυπηρετεί περίπου 800 προορισμούς σε περισσότερες από 112 χώρες, και 250.000 επιβάτες το χρόνο.

Η ανακοίνωση του προέδρου της Austrian Airlines Δρα Herbert Bammer αναφέρει ότι η αεροπορική εταιρία πήρε μια πολύ σπουδαία απόφαση για το μέλλον, και για την περαιτέρω ανάπτυξη της. Αυτή η απόφαση θα την βοηθήσει στην εξάπλωση του δικτύου της παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024