Τελευταία νέα
ΑρχικήΑύξηση των αφίξεων από την Αυστρία

Αύξηση των αφίξεων από την Αυστρία

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη έκθεση για τις επιπτώσεις της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο, την πορεία υλοποίησης των μέτρων αντιμετώπισης της και την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου 1999, η γενική πορεία της […]

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη έκθεση για τις επιπτώσεις της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο, την πορεία υλοποίησης των μέτρων αντιμετώπισης της και την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου 1999, η γενική πορεία της αγοράς της Αυστρίας εξελίχθηκε πολύ καλά, όμως για ορισμένους προορισμούς οι κρατήσεις έχουν επιβραδυνθεί. Για παράδειγμα ορισμένοι, και όχι όλοι οι τουριστικοί πράκτορες έχουν παρουσιάσει επιβράδυνση κρατήσεων προς την Κέρκυρα και την Χαλκιδική, ενώ άλλοι, όπως η TUI είχαν ξεπουλήσει αρκετά γρήγορα.
Η συνολική αύξηση των αφίξεων αναμένεται σύμφωνα με την ΔΙ.ΤΕ.Ξ Αυστρίας είναι 10%. Λόγω της ικανοποιητικής πορείας της αγοράς δεν ελήφθησαν πρόσθετα έκτακτα μέτρα. Αντίθετα μάλιστα είχαμε προβλήματα υπερκρατήσεων και υπολογίζεται ότι αύξηση θα παρουσιάσουν και οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024