Τελευταία νέα
ΑρχικήΑύξηση των κρατήσεων για την easyJet

Αύξηση των κρατήσεων για την easyJet

Σε μεγάλη αύξηση των κρατήσεων της σκοπεύει η αεροπορική εταιρία easyJet μέχρι το τέλος της χρονιάς βασιζόμενη στην αυξανόμενη χρήση του Internet. Μέχρι στιγμής το 30% των πωλήσεων της γίνεται […]

Σε μεγάλη αύξηση των κρατήσεων της σκοπεύει η αεροπορική εταιρία easyJet μέχρι το τέλος της χρονιάς βασιζόμενη στην αυξανόμενη χρήση του Internet.
Μέχρι στιγμής το 30% των πωλήσεων της γίνεται μέσω του κόμβου της στο Internet, αλλά τα μελλοντικά σχέδια αναφέρουν ότι αυτό το νούμερο πολύ σύντομα θα διπλασιαστεί. Είναι άλλωστε γνωστή η μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η εταιρία στον κλάδο των ηλεκτρονικών κρατήσεων.
Επίσης, η εταιρία πρόκειται να αυξήσει τον αριθμό των ημερησίων πτήσεων από τρεις σε τέσσερις από το Luton στο Amsterdam, και από το Luton στην Glasgow από πέντε την ημέρα σε έξι.
Τέλος, ορισμένες πτήσεις που δεν εμφανίζονται στο site της εταιρίας στο Internet σύντομα θα υπάρχουν δίνοντας την δυνατότητα για ηλεκτρονικές κρατήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024