Τελευταία νέα
ΑρχικήΑύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Μινωικών Γραμμών

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Μινωικών Γραμμών

Με επιτυχία έγινε μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, που πραγματοποιήθηκε από ιδιωτική εταιρία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Την επιτυχία αυτή σημείωσαν οι Μινωικές Γραμμές με την πλήρη […]

Με επιτυχία έγινε μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, που πραγματοποιήθηκε από ιδιωτική εταιρία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Την επιτυχία αυτή σημείωσαν οι Μινωικές Γραμμές με την πλήρη απορρόφηση των μετοχών που είχαν εκδοθεί υπέρ των παλαιών μετόχων και την υπερκάλυψη κατά 1,3 φορές της ιδιωτικής τοποθέτησης από Έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές.
Από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των 77,4 δισ. δρχ., από το οποίο το ποσό των 21,9 δισ. δρχ. προέρχεται από τους παλαιούς μετόχους με τιμή διάθεσης 3.200 δρχ. ανά μετοχή και 55,5 δισ. δρχ. από τους Έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές με τιμή διάθεσης 5.100 δρχ. ανά μετοχή.
Μετά αυτή την αύξηση οι Μινωικές Γραμμές έχουν κεφάλαιο περίπου 1 δισ. δολάρια ΗΠΑ, και η μετοχική τους βάση έχει διευρυνθεί με την συμμετοχή επενδυτών εξαιρετικής ποιότητας και παγκόσμιας εμβέλειας από την Ευρώπη και την Αμερική.
Με το ποσό αυτό η εταιρία θα υλοποιήσει το επενδυτικό της πρόγραμμα, καθώς και τα επενδυτικά προγράμματα των θυγατρικών της εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024