Τελευταία νέα
ΑρχικήCelebrity Cruises συγκεντρώνεται στη Μεσόγειο

Celebrity Cruises συγκεντρώνεται στη Μεσόγειο

Η Celebrity Cruises αποφάσισε να συγκεντρωθεί στη Μεσόγειο και έτσι απέσυρε από τις Βερμούδες το κρουαζιερόπλοιο Horizon,, το οποίο θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από το καλοκαίρι του 2000. Έτσι […]

Η Celebrity Cruises αποφάσισε να συγκεντρωθεί στη Μεσόγειο και έτσι απέσυρε από τις Βερμούδες το κρουαζιερόπλοιο Horizon,, το οποίο θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από το καλοκαίρι του 2000. Έτσι λοιπόν θα παραμείνει στη διαδρομή Νέα Υόρκη-Βερμούδες μόνο ένα πλοίο, ενώ στη Μεσόγειο θα πλέουν τέσσερα πλοία της εταιρίας.

Η Celebrity Cruises ασχολείται με την υψηλή πελατεία της Royal Caribbean International, της οποίας ο διευθυντής πωλήσεων και marketing κ. Pete Willians ανακοίνωσε ότι η εταιρία σκοπεύει να στραφεί προς την Ευρώπη και να αναπτύξει τη διεθνή πλευρά της πελατείας της, και παραδέχθηκε ότι η αποχώρηση του πλοίου από τις Βερμούδες θα μειώσει τον αριθμό των τουριστών προς την περιοχή, αλλά πρόσθεσε ότι η δυναμικότητα του πλοίου είναι ίση με μόνο το 2% του συνολικού αριθμού των τουριστών που κάνουν κρουαζιέρα στις Βερμούδες.

Η Ευρώπη παρουσιάζει για την εταιρία ευκαιρία προς ανάπτυξη, ενώ οι Βερμούδες ήταν μια σταθερή κατάσταση, μιας και η περιοχή τείνει να έλκει τουρίστες για γκολφ.

Το Horizon θα κάνει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και την Βενετία. Η celebrity Cruises θα δρομολογήσει και το νέο της καράβι Millennium στη Μεσόγειο μετά τον Ιούνιο του 2000 που θα το παραλάβει και αφού ολοκληρώσει μια σειρά από κρουαζιέρες στην Βαλτική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024