Τελευταία νέα
ΑρχικήΧρεοκόπησε το Rendezvous

Χρεοκόπησε το Rendezvous

Ο Βρετανός tour operator Rendezvous, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από τον Σύνδεσμο Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων σταμάτησε την λειτουργία του στις 26 Μαρτίου λόγω ανικανότητας να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις. […]

Ο Βρετανός tour operator Rendezvous, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από τον Σύνδεσμο Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων σταμάτησε την λειτουργία του στις 26 Μαρτίου λόγω ανικανότητας να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Η ανακοίνωση που απευθυνόταν σε όλους τους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας αναφέρει ότι όσοι τουρίστες βρίσκονται ήδη σε διακοπές θα επιστρέψουν πίσω χωρίς πρόβλημα. Όλες οι κρατήσεις που έχουν γίνει για το καλοκαίρι μέσω του Rendezvous, ακυρώνονται.
Το θέμα πλέον χειρίζεται η CAA (Civil Aviation Authority).
Να σημειωθεί ότι η χρεοκοπία<.> του Rendezvous δημιούργησε πολλά προβλήματα και σε Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023
14/09/2023