Τελευταία νέα
ΑρχικήΔέσμευση δωματίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δέσμευση δωματίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σε συμφωνία για την δέσμευση δωματίων έχει προβεί η Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας και η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για δωμάτια την περίοδο των Αγώνων. Ο […]

Σε συμφωνία για την δέσμευση δωματίων έχει προβεί η Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας και η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για δωμάτια την περίοδο των Αγώνων.
Ο αριθμός των δωματίων που δεσμεύθηκε είναι 25.000 και καλύπτει όλη την περιοχή της Αττικής.
Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί αρχικώς με υπογραφή σύμβασης και κατόπιν με νόμο.
Υπενθυμίζουμε το πρόβλημα που έχει συμβεί στο Sidney της Αυστραλίας με την έλλειψη δωματίων. Οι τουριστικοί πράκτορες δίνουν τεράστια ποσά για διαμερίσματα δύο και τριών δωματίων με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης να κλείνουν δωμάτια σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου για τις δικές τους διακοπές και να εγκαταλείπουν την πόλη κατά την διάρκεια των αγώνων.
Παρόλα αυτά και με διάφορους συνδυασμούς καλύφθηκαν οι ανάγκες και δεν χρειάστηκε να εφαρμοστεί η λύση της κατασκευής νέων ξενοδοχείων.
Όσο για την πληρωμή των δωματίων που θα προκρατηθούν για την περίοδο εκείνη πρόκειται να καταβληθεί αρχικώς μια προκαταβολή ίσως και μέσα στο 1999. Κατόπιν σταδιακά θα γίνει η αποπληρωμή τους μέχρι το 2004.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024