Τελευταία νέα
ΑρχικήΔεύτερο πλοίο για την Minoan Flying Dolphins από τον Γούτο

Δεύτερο πλοίο για την Minoan Flying Dolphins από τον Γούτο

Το δεύτερο πλοίο της από τον εφοπλιστή κ. Γιώργο Γούτο απέκτησε η Minoan Flying Dolphins. Πρόκειται για το επιβατηγό/οχηματαγωγό ‘Supercat Χαρούλα’ που άνηκε στη ναυτιλιακή εταιρία Βαλτέτσι Ν.Ε. του κ. […]

Το δεύτερο πλοίο της από τον εφοπλιστή κ. Γιώργο Γούτο απέκτησε η Minoan Flying Dolphins. Πρόκειται για το επιβατηγό/οχηματαγωγό ‘Supercat Χαρούλα’ που άνηκε στη ναυτιλιακή εταιρία Βαλτέτσι Ν.Ε. του κ. Γούτου και είναι δρομολογημένο στις γραμμές Ραφήνας-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου και Ραφήνας-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου-Πάρου-Νάξου-Αμοργού.

Το πλοίο έχει ναυπηγηθεί το 1995, είναι νέας τεχνολογίας τύπου catamaran, έχει μεταφορική δυναμικότητα 1.411 επιβατών και 220 Ι.Χ. ή 18 φορτηγών και 160 Ι.Χ. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 22 κόμβων και είναι το πιο πολυτελές, το νεότερο και ταχύτερο οχηματαγωγό πλοίο στις γραμμές των Κυκλάδων από το λιμάνι της Ραφήνας, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας.

Με αυτή την κίνηση η Minoan Flying Dolphins, όπως επίσης και με την προγενέστερη αγορά του ‘Supercat Athina’, που εντάσσονται στο επιχειρησιακό της σχέδιο, διπλασιάζει την παρουσία της στο λιμάνι της Ραφήνας, από όπου διαθέτει πλέον σε ημερήσια βάση την μεγαλύτερη δυναμικότητα μεταφοράς επιβατών και οχημάτων από κάθε άλλη εταιρία με τον πιο σύγχρονο στόλο.

Έτσι, από το επόμενο καλοκαίρι η Minoan Flying Dolphins με την παραλαβή των τριών νέων catamaran που ναυπηγούνται στα ναυπηγεία Austral της Αυστραλίας, το Highspeed 1 που ήδη διαθέτει και τα δύο Supercat που απέκτησε από εταιρίες του εφοπλιστή κ. Γούτου, θα προσφέρει στους επιβάτες της καθημερινά το πληρέστερο πρόγραμμα πολλαπλών αναχωρήσεων από Πειραιά και Ραφήνα προς το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024