Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιεθνές συνέδριο για τις πιστωτικές κάρτες στον τουριστικό κλάδο

Διεθνές συνέδριο για τις πιστωτικές κάρτες στον τουριστικό κλάδο

Διεθνές συνέδριο πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο σχετικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών στον τουρισμό, τον δόλο και την απάτη που μπορεί να υπάρξει από κακή χρήση, και […]

Διεθνές συνέδριο πραγματοποιείται στις 13 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο σχετικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών στον τουρισμό, τον δόλο και την απάτη που μπορεί να υπάρξει από κακή χρήση, και την θέση του τουριστικού κλάδου πάνω σε αυτό το θέμα.
Το θέμα του συνεδρίου είναι "Credit card fraud in the travel industry", και συντονιστής θα είναι ο κ. Geoffrey Gray-Forton, ομιλητές ο κ. John McVitie σύμβουλος σε θέματα απάτης πιστωτικών καρτών, ο κ. Geoff Wortley διευθυντής εξειδικευμένος για θέματα απάτης της κάρτας Barclaycard, ο κ. Mike White από την αγγλική αστυνομία εξειδικευμένος στις έρευνες για απάτες και δόλους στο αεροδρόμιο του Heathrow. Επίσης, ομιλητές θα είναι και μέλη της ABTA, όπως ο διευθυντής οικονομικών ο Mike Monk.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024