Τελευταία νέα
ΑρχικήΔωρεάν εισιτήρια για Σιγκαπούρη

Δωρεάν εισιτήρια για Σιγκαπούρη

Την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τη Σιγκαπούρη με καθημερινές κληρώσεις –Once in a Millennium– προσφέρουν ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης (STB) και η Singapore Airlines, στους επιβάτες της […]

Την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τη Σιγκαπούρη με καθημερινές κληρώσεις –Once in a Millennium– προσφέρουν ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης (STB) και η Singapore Airlines, στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας, κατά τη διάρκεια της Millenia Mania διαφημιστικής καμπάνιας που άρχισε τον Ιούνιο 1999 και θα διαρκέσει έως τον Αύγουστο 2000. Αναλυτικότερα, οι επιβάτες της Singapore Airlines (SIA) για Σιγκαπούρη στο διάστημα αυτών των δεκαπέντε μηνών θα μετέχουν σε κλήρωση της ίδιας ημέρας που περιλαμβάνει ένα δωρεάν εισιτήριο με επιστροφή για Σιγκαπούρη στην οικονομική θέση, μια κρουαζιέρα και κουπόνια αγορών αξίας 300 δολαρίων Σιγκαπούρης.
Κατά τη μεγάλη κλήρωση, που θα γίνει μετά το πέρας των 15 μηνών, ο υπερτυχερός νικητής ή νικήτρια και 20 άτομα της επιλογής του/της, θα παραλάβουν από ένα εισιτήριο με επιστροφή Raffles Class (Business) για διακοπές στη Σιγκαπούρη.
Στους νικητές ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης (STB) θα στείλει επιστολή, την οποία θα πρέπει να παραδώσουν στα γραφεία της SIA στην Αθήνα για να πάρουν το εισιτήριο-δώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024