Τελευταία νέα
ΑρχικήΔύο νέα μέλη στην “Έπαθλον”

Δύο νέα μέλη στην “Έπαθλον”

Παρά τους λίγους μήνες από την δημιουργία της εταιρίας “Έπαθλον”, δύο νέα μέλη εντάχθηκαν πρόσφατα. Πρόκειται για την οικονομοτεχνική και επενδυτική εταιρία Finco Α.Ε. και την εταιρία αρχιτεκτονικών μελετών κατασκευής […]

Παρά τους λίγους μήνες από την δημιουργία της εταιρίας “Έπαθλον”, δύο νέα μέλη εντάχθηκαν πρόσφατα. Πρόκειται για την οικονομοτεχνική και επενδυτική εταιρία Finco Α.Ε. και την εταιρία αρχιτεκτονικών μελετών κατασκευής αθλητικών έργων Δέκαθλον, γνωστή από την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004.
Στην Έπαθλον<.> ήδη ανήκουν 10 εταιρίες μεταξύ των οποίων οι τουριστικές <Β>Afea Travel Α.Ε., Airtour Greece, Ακτίνα, Goldair Tours S.A., G.S. Travel Α.Ε., και Amathus Hellas.Β>
Όπως ανέφερε ο κ. <Β>Τάκης ΜελέτηςΒ> διευθυντής της Goldair, που συμμετέχει στην Έπαθλον, η εταιρία παρά τους λίγους μήνες της ύπαρξης της έχει μπει δυναμικά στο χώρο του αθλητικού τουρισμού. Η Έπαθλον συμμετείχε στη διοργάνωση του τελικού παγκοσμίου κυπέλλου Ιππασίας Κεντρικής Ευρώπης, Athens CSIO-W 99, και του Τουρνουά Χάντμπωλ "Παρθενών", αναλαμβάνοντας τη διακίνηση και διαμονή των συμμετεχόντων, συμμετείχε στη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά γκολφ "Temes Greek Seniors Open", και βρίσκεται ήδη σε επαφή με όλες τις Ολυμπιακές Επιτροπές και τις Διεθνείς Ομοσπονδίες προετοιμάζοντας πακέτα διακίνησης και διαμονής σε προπονητικά κέντρα της Ελλάδας και άλλων χωρών της Μεσογείου. Ακόμα έχει σχεδιάσει την οργάνωση δύο μεγάλων συνεδρίων αθλητικού και επιστημονικού αντικειμένου με την ευκαιρία του Millennium, έχει τελειώσει την επεξεργασία ταξιδιωτικών πακέτων του Σίδνεϊ 2000, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και τουριστικούς φορείς και περιλαμβάνουν την διακίνηση και διαμονή των ενδιαφερομένων να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προετοιμάζει για το 2000 την χώρα μας σειρά προγραμμάτων αθλητικού τουρισμού, και τέλος έχει αναλάβει την αποκλειστική διακίνηση και διαμονή των ομάδων, επισήμων, και επισκεπτών του 47ου Ράλι Ακρόπολις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024